Maatwerkadvies aanvragen
• Deskundige specialisten aan huis
• Duidelijke energiebesparing adviezen
• Geschikt voor subsidie-aanvragen of lening


INSPECTIE INPLANNEN

Maatwerkadvies Energiebesparing Biggekerke

Wil jij ook besparen op de kosten van energierekening? Er zijn veel opties, waar begin in? Kan ik het beste eerst isoleren, een nieuwe warmtepomp installeren of moet ik juist zonnepanelen laten leggen? Een Energiebesparing Maatwerkadvies Biggekerke is dan een goede keuze! Je plant een afspraak met de energieadviseur voor persoonlijk advies en zoekt uit wat de opties zijn. Het onderzoek laat jouw zien welke aanbevelingen een toegevoegde waarde zijn voor je woning en en verbeteringen doorvoeren voor het klimaat in huis. In het maatwerkadvies tref je overzichtelijk de kosten en het rendement van de verschillende verduurzamingsmaatregelen. Het verduurzamingsplan is speciaal in het leven geroepen voor Nederlandse particuliere woningeigenaren en kan worden verplicht bij een investeringssubsidie duurzame energie.

 • Een maatwerkadvies geeft in detail aan welke werkzaamheden jouw huis energiezuiniger kunnen maken.
 • Een deskundige duurzaamheidsadviseur brengt een bezoek voor een goed advies.
 • Hij komt met een energiebesparingsadvies met alle mogelijk interessante maatregelen die je kan laten uitvoeren.
 • Bekijk de effecten van: ventileren met WTW, zonnepanelen installeren, woningisolatie, zonneboiler laten plaatsen, infraroodpanelen.
 • Per duurzaamheidsmaatregel kun je meer info vinden over de verwachte kosten, wat het rendement is en de terugverdientijd.
 • Voor de uitvoering van het uiteindelijke advies dien je zelf een gespecialiseerd bedrijf in te schakelen.
 • Een maatwerkadvies energiebesparing rapportage is (vanaf 2023) vanuit de overheid verplicht voor woningeigenaren in Biggekerke die duurzame investeringen willen uitvoeren en hiervoor een subsidieaanvraag willen indienen.
maatwerkadvies-energiebesparing-biggekerke

Energieadvies: inzicht in de energiekosten

Maatwerkadvies energiebesparing (eerst het Energieprestatieadvies (EPA)) is een energiebesparingsadvies voor woningen en bedrijfspanden dat maatregelen biedt om het energieverbruik te remmen en op die manier de energielasten te minderen. In dit rapport wordt heel concreet aangegeven wat je kunt doen, wat de uitgaven zijn, en wat het rendement is. Daaromtrent komen diverse maatregelen naar voren, zoals: dakisolatie, infraroodpanelen, HR++ glas, spouwmuurisolatie, vloerisolatie, zonneboiler. Gelukkig heb je het zo geregeld. Een energieadviseur komt op locatie langs om een goed advies te kunnen geven. Deze vakman neemt de woning op en bestudeert welke energiebesparingsmaatregelen goed realiseerbaar zijn. Er wordt een rapport opgesteld met alle maatregelen. Dit is inclusief een raming van de kosten met daarbij de terugverdientijd en effecten. Disclaimer: Jouw maatwerkadviseur werkt autonoom en kan dus niet zelf een verbouwklus aannemen. Het adviesplan bevat ook het energielabel van de woning.

Let op: Ga je energiebesparende maatregelen treffen in je huis, en wil je gebruik maken van een van de lopende subsidies. Dan moet je beschikken over het maatwerk energiebesparingsadvies. Het advies moet worden uitgevoerd door een objectieve energie-expert. Professionele en onafhankelijke energieadviseurs contacteren via het portaal centraalregistertechniek.nl. Het BRL9500 certificaat is een teken van deskundigheid.

Maatwerkadvies energiebesparing aanvragen in Biggekerke (juli 2024)

Wil jij een aanvraag indienen voor subsidie om je huis energieneutraal te maken. Het maatwerkadvies is dan verplicht. Het plan bevat een weergaven van verschillende energiebesparingsmaatregelen die toepasbaar zijn op jouw huis. Bijvoorbeeld goede HR++ ramen (glas), buitenmuurisolatie en het plaatsen van een zonneboiler. In de box hieronder bieden we uitleg hoe jij dit kan laten doen.

Vraag een energierapport aan in 5 stappen

 1. Een energieadviseur vinden

  Het maatwerkrapport moet je laten opstellen door een gekwalificeerde energie-expert. Professionele EPA-adviseurs zijn te vinden op de website centraalregistertechniek.nl of via ons eigen helpdesk team. Vraag ook eens rond bij familie en vrienden. Niet vergeten: ga uitsluitend voor partijen dat in het bezit is van een BRL9500-02-certificaat.

 2. Dien offerte-aanvragen in

  Je betaalt voor een gepersonaliseerd advies. Maatwerkadviesbureau’s kunnen zelf bepalen wat de tarieven zijn. Het is wijs om diverse offertes op te zoeken van ervaren maatwerkadviesbureaus. Geef je behoeften duidelijk aan. Wil je alleen weten wat je kunt winnen met woningisolatie, of wil je jouw woning ook gaan verwarmen met bijvoorbeeld een warmtepomp? Wil jij alles gaan uitbesteden, of wil je dit traject zelf uitvoeren? Wees zo specifiek als je kunt. De prijsopgaven van adviseurs vergelijken kun je dan probleemloos doen.

 3. Een goede voorbereiding met de Woningcheck

  Komt er een specialist langs? Bereid jezelf goed voor. Begin alvast met de bespaarcheck van verbeterjehuis.nl. Via de adviesmodule op Verbeterjehuis.nl krijg je een advies met duurzame investeringen die mogelijk geschikt zijn. Hierbij ontvang je de tarieven en de terugverdientijden. Hieruit haal je belangrijke vragen voor je adviesgesprek met de energiecoach in Biggekerke.

 4. Bekijk het energierapport nauwkeurig

  De energie expert bezoekt je aan huis en analyseert welke duurzaamheidsmaatregelen aansluiten bij jouw wensen. Niet veel later verstuurt hij een onderbouwd energieplan met de meest gunstige energiebesparende maatregelen voor jouw appartement. Aangaande deze energiemaatregelen noteren ze onderdelen zoals de verwachte kosten, de opbrengsten en de terugverdientijd. In veel gevallen plant de adviseur een moment om het rapport samen door te nemen. Tijdens zo’n meeting kan je extra vragen stellen.

 5. Een vakbedrijf zoeken

  Een energiedeskundige heeft niet altijd voldoende bouwkundige kennis (dan moet je een bouwkundige keuring in Biggekerke laten uitvoeren). De adviseur weet alles over gas en stroom besparen. Voor de uitvoering van de klus dien je zelf contact te zoeken met vakbedrijven. Met het energierapport kan je offertes opvragen bij isolatiebedrijven en lokale installateurs. Maak een afspraak op locatie om de woning van dichtbij te bekijken. Het kan nuttig zijn dat de energie specialist hier ook bij is.

Welke energiebesparende maatregelen zijn nuttig voor jouw woonhuis?

Vind energieadviseurs en bespaar direct op de energiekosten!

Energieadviseur Biggekerke vergelijken

Een maatwerkadvies energiebesparing wordt altijd opgesteld door een objectieve energie specialist. Het is goed om een energie-specialist uit jouw eigen regio te nemen. Zij kennen de lokale woningmarkt, en de kosten zijn dan doorgaans wat lager. In het schema hieronder verstrekken we naam + adresgegevens van kwalitatieve experts die werkzaam zijn binnen de gemeente Veere. Goed om te weten: adviseurs moeten aantoonbaar in het bezit zijn van een BRL9500-02-certificaat. Gecertificeerde bedrijven vind je ook op het platform Centraal Register Techniek.

Naam adviesbedrijfStraatnaamPostcodePlaats
EP direct B.V.Hogelandseweg 24364SBGrijpskerke
S&W Bouwkundig IngenieursGildeweg 39 a4383NJVlissingen
Wooninspectie ZeelandMendelssohnlaan 334384MPVlissingen
Houmes Makelaars B.V.Markt 824361AGWestkapelle
DELTA Energie B.V.Buitenruststraat 84337EHMiddelburg
Tabel met energieadvies bedrijven in de buurt van Biggekerke

Uitgelichte vakbedrijven: vraag direct een rapport aan

Direct aan de slag? Bijgaand tonen wij energieadviseurs voor maatwerkadvies energiebesparing in Biggekerke die meteen voor jouw klaar staan. Klik op de knop om een contactmoment in te plannen.

Complete lijst met alle energiebesparende maatregelen

Veel Hollanders willen besparen op de energiekosten. Maar waar moet ik beginnen? Veel mensen worstelen hier mee. En daarvoor is het maatwerkadvies bedoeld. Het geeft heel gedetailleerd een overzicht van alle bespaarmogelijkheden voor jouw huis. Misschien ben je op voorhand benieuwd wat voor maatregelen er dan in zo’n rapport staan. In de tekstblokjes hieronder beschrijven we de belangrijkste energiebesparende maatregelen voor je pand. Op dit platform vind je ook informatie over verduurzamingsmaatregelen.

Top-5 voordelen van een energiezuinige woning in Biggekerke

 1. Verlaag je energienota: direct lagere maandlasten.
 2. Draag je steentje bij aan een beter milieu: je stoort minder CO-2 uit.
 3. Verbeter je binnenklimaat: een huis zonder kieren en naden.
 4. Verhoog je woningwaarde: potentiële kopers geven meer uit aan een huis met energielabel A.
 5. Leven in een gezonde leefomgeving: altijd een uitstekende luchtkwaliteit.
MaatregelInvestering (gemiddeld)Besparing p/jaar
Isoleren spouwmuren (klik voor meer info)€1305,00€420,00 p/jaar
Hybride warmtepomp€5965,00€700,00 p/jaar
Set van 10 zonnepanelen€5170,00€490,00 p/jaar
Zonneboiler met 150 liter vat€3020,00€215,00 p/jaar
Infraroodverwarming (per paneel)€350,00€41,00 p/jaar
Tochtstrips laten aanbrengen (meer tips bekijken) €1125,00€185,00 p/jaar
Kosten en jaarlijkse besparingen van vergroeningsmaatregelen bij normale huizen (+/- 105 m2).

Maatwerkadvies aanvragen voor het gericht verduurzamen!

Bekijk beschikbare adviseurs en plan een afspraak in

Snel besparen met woningisolatie

Je energierekening naar beneden brengen? Je huis isoleren in Biggekerke is dan eigenlijk de basis. Door middel van het isoleren van de muur, het dak, en vloer verlies je minder warmte in huis. De effecten zijn positief: jouw energiekosten gaan meteen flink omlaag, je geniet van een hoger wooncomfort, je gebruikt minder fossiele energie, je beperkt het geluid van buiten en je woning zal in waarde stijgen. Er zijn diverse subsidies waarvoor jij je kunt aanmelden. Goed om te weten: voor alle isolatiewerkzaamheden geldt het laag BTW-tarief (9%) Zodoende is de terugverdientijd optimaal.

 • Vloerisolatie (vanaf €30,00 per /m2): verminder temperatuurverschillen tussen vloer en de rest van de ruimte.
 • Dakisolatie (vanaf €46,00per /m2): houdt de warmte binnen en de kou buiten.
 • Gevelisolatie (vanaf €98,50per /m2): beperkt condensatie op muren en plafonds.
 • Bodemisolatie (vanaf €21,00per /m2): helpt de kwaliteit van de gebouwen te verbeteren (duurzaam).
 • Spouwmuurisolatie (vanaf €30,00per /m2): geen veranderingen aan de structuur van een woning nodig.
 • Isolatieglas (vanaf €120,00per /m2): HR++ glas heeft geluiddempende werking en bespaart stookkosten.

Huis verwarmen met een warmtepomp

De warmtepomp is een zuinig en duurzaam alternatief voor CV-ketel op gas. Hij neemt warmte van bijvoorbeeld de buitenlucht of het grondwater. De kosten voor gas nemen hierdoor aanzienlijk af. Houd er rekening mee dat je wel meer elektriciteit gaat gebruiken. Je stroom kan gegenereerd worden d.m.v. zonnepanelen (die je misschien al hebt). Tijdens de warme maanden is de warmtepomp ook in staat om te koelen. Er zijn twee keuzes: een volledig zelfstandige elektrische warmtepomp of een hybride oplossing. Onderstaand delen wij praktische details over de verschillende varianten die er allemaal zijn.

 • All-electric warmtepomp: dient als centrale verwarming en pompt warm tapwater door de woning. Je kunt dan echt een nul op de meter woning realiseren. Let op: een full-electric systeem is niet goedkoop en je huis moet eerst heel goed geïsoleerd zijn. In nieuwbouwwoningen wordt het meer en meer gebruikt.
 • Hybride warmtepomp Biggekerke: een voordeliger systeem en wordt met name toegepast in oudere en minder geïsoleerde woningen. Hij functioneert naast de HR-combiketel. Je kunt tot wel 75% op je gasverbruik besparen.
 • Lucht-lucht warmtepomp: relatief eenvoudig te plaatsen systeem met hoog rendement.
 • Lucht-water warmtepomp: heeft geen extra brandstofopslag nodig, wordt aangesloten op het stroomnet.
 • Water-water warmtepomp: zeer efficiënt systeem dat niet veel ruimte in beslag neemt.
 • Bodem-water warmtepomp: geen buitenunit, maar een bodembron en daardoor kostbaar.

Alles wat je moet weten over zonnepanelen

Met zonnepanelen ben je jouw eigen energieleverancier, en wek je zelf groene stroom op. Zo draag je bij aan het milieu en je zal minder betalen voor stroom. Door te profiteren van subsidies, een 0% BTW-tarief en de beschikbaarheid van diverse groene leningen heb je het binnen mum van tijd terugverdiend. Bovendien maakt het je onafhankelijk van energieleveranciers zoals Vattenfall, GreenChoice, Eneco, Engie, Budget Energie & Powerpeers, United Consumers, Vandebron, Enegiedirect.nl, Oxxio. Door de salderingsmaatregel is het heel gunstig om stroom terug te leveren.

 • Zonnepanelen zijn in aanschaf steeds voordeliger. Een zonnepanelensysteem met 10 panelen heb je – inclusief montage – al vanaf €5.900 en kan je terugverdienen in +/- 7 of 8 jaar.
 • Je moet rekening houden met enkele voorwaarden: er moet voldoende ruimte op het dak zijn met oriëntatie op het zuiden. De panelen mogen niet in de schaduw liggen. De dakconstructie moet het systeem kunnen dragen.
 • Zonnestroom die je zelf niet gebruikt kan je salderen (salderen/terugleveren aan je energieleverancier).
 • Voordelig zonnepanelen in Biggekerke laten leggen? Dan betaal je niet eens BTW.

Plaats een nieuwe zonneboiler

Een zonneboiler installatie wordt gekenmerkt door een warmte opwekkende zonnecollector met een pomp. leidingen, een voorraadvat en een naverwarmer. Deze constructie zorgt voor warm tapwater in keuken, badkamer en eventueel voor de verwarming. Je verwarmt dus water met de energie van de zon. Door het monteren van zo’n zonneboiler bespaar je de helft van je gasverbruik om water te verwarmen. Naast de zonneboiler gebruik je ook nog een warmtepomp of HR-ketel. De gemeente verstrekt hiervoor altijd een vergunning en je kunt een royale ISDE subsidie krijgen.

 • Een goede zonneboiler voor een gemiddeld huishouden (vat met 150 liter) kost ongeveer €3.400 (incl. montage).
 • Een zonneboilercombi kan ook de CV ondersteunen bij de verwarming van de woning.
 • De benodigde vrije ruimte op het dak is ongeveer 2 m2 tot 4 m2.
 • Dit staat los van het noodzakelijke buffervat (diameter van 40 tot 80 cm).

Duurzame verwarming met infraroodpanelen

Met elektrische infraroodpanelen kan je snel een specifieke ruimte warm krijgen. Bijvoorbeeld badkamer of werkplek. De lucht in de ruimte wordt niet verwarmd. Veel mensen ervaren stralingswarmte als erg prettig. Deze warmtepanelen doen het goed als tijdelijke bijverwarming. Er zijn genoeg voordelen te noemen: neutraal effect op luchtcirculatie, een milieuvriendelijk energieverbruik, het is vrij gemakkelijk (zelf) te plaatsen en ze kunnen mooi in je interieur verwerkt worden.

 • Infraroodverwarming is vooral geschikt als bijverwarming in de woonkamer.
 • Bij woningen die uitstekend geïsoleerd zijn kan IR-verwarming zelfs als hoofdverwarming worden geplaatst.
 • De prijzen van warmtepanelen zijn sterk afhankelijk van vermogen en kwaliteit, maar komen uit tussen de €160,00 – €400,00 per IR-paneel.

Voordelige energiebespaartips

Naast deze energiebesparende maatregelen delen we nog graag meer energiebespaar adviezen in Biggekerke. Bijgaand verstrekken we een lijst met effectieve en niet al te dure verduurzamingsmaatregelen die je vrij eenvoudig kunt toepassen.

 • Mechanische ventilatie: ziektekiemen zoals bacteriën, virussen en schimmels worden verwijderd.
 • Ventilatie met warmteterugwinning (WTW): energie neutrale, moderne en geluidsarme manier van ventilatie.
 • Waterbesparende douchekop: bespaar water en energie onder de douche.
 • Radiatorfolie: minder warmteverlies door het isoleren van de radiator.
 • LED-lampen: LED-verlichting bevat geen kwik wat schadelijk kan zijn voor de gezondheid en het milieu.
 • Elektrisch koken: snel, makkelijk en duurzaam koken met een inductiekookplaat.
 • Slimme thermostaat: voorkom dat de verwarming onnodig aanstaat.
 • Energielabel huishoudelijke apparatuur: verbeterde energie-efficiëntie bij A+ apparaten.

Meteen een persoonlijk energieadvies in Biggekerke!

Zet een adviesgesprek in de agenda en zoek uit hoe je kunt besparen op de energiekosten

Energielabel Biggekerke: Ontdek het energielabel van jouw woning

Een maatwerkadvies voor energiebesparing behandelt opties die goed uitvoerbaar zijn om energiebesparingen te realiseren. Dit adviesrapport geeft ook aan wat er qua woning energielabel verwacht kan worden. Het woninglabel geeft aan hoe gunstig je huis nu is qua energiezuinigheid. De meest energiezuinige huizen ontvangen energielabel A. Heb jij nadat het advies is uitgebracht het huis opnieuw verduurzaamd? En gaat je huis verkocht worden of kijk je naar mogelijkheden voor een lage hypotheekrente? Op dat moment is het handig om om een nieuw energielabel aan te vragen. Een vakbekwame energie inspecteur gaat een uitgebreid onderzoek doen en onderzoekt de totale energie (gas en elektriciteit) die noodzakelijk is voor verwarming, ventilatie, koeling en warm water. De labels zijn onder te verdelen in energielabel A++++, A of een minder milieuvriendelijk label B t/m G.

 • Het label laat kopers en huurders zien hoe zuinig en woning is ten opzichte van vergelijkbare huizen.
 • Het woninglabel is verplicht voor woningen die in de verkoop of verhuur gaan.
 • Een uitstekend energielabel zal de woningwaarde zeker stimuleren. In sommige gevallen is er zelfs een duurzaamheidskorting op de hypotheekrente mogelijk.

Verduurzaam je woning met subsidies in Biggekerke

Alle woningen en panden in Provincie Zeeland moeten verduurzamen en natuurlijk het liefst zonder gasverbruik kunnen functioneren. Voor huiseigenaren zijn er unieke (ISDE) subsidies en aantrekkelijke energiebespaarleningen Direct aan de slag met een subsidie? In dat geval stelt de overheid het maatwerkadvies verplicht. Onderstaand check je handige informatie over de meest populaire subsidieregelingen duurzame energie in Biggekerke.

 • Subsidie voor isolatie: ontvang 30% van de kosten voor isolatiewerk aan dak, (spouw)muur, ramen, vloer, gevel.
 • Voor de arbeid die komt kijken bij isolatie geldt een speciaal Btw-tarief isoleren van 9%.
 • Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE): geschikt voor een aansluiting op een warmtenet, zonneboiler of warmtepomp in juli 2024.
 • Voor het aanschaffen van zonnepanelen betaal je helemaal geen BTW.
 • Het energieloket gemeente Veere biedt mogelijk ook diverse regionale subsidie-plannen of gunstige energiebespaarleningen. Via de energiesubsidiewijzer Veere zijn alle financiële regelingen te bekijken.

Energiebespaarlening Biggekerke vergelijken in juli 2024

De meest handige manier om verduurzamingsmaatregelen door te voeren is door het inzetten van spaargeld. Kom je geld tekort? Dan kan je het benodigde bedrag lenen. Iedere huiseigenaar kan gebruik maken van duurzame leningen. In het stukje wat volgt vind je aanvullende informatie (ook voor andere regio’s zoals Grijpskerke, Zoutelande en Meliskerke).

 • Energiebespaarlening Warmtefonds: een gunstig product waarmee huizeneigenaren energiebesparende investeringen kunnen financieren.
 • Duurzaamheidslening van Stimuleringsfonds Volkshuisvesting voor Nederlandse gemeenten (SVn): stimuleringslening m.b.t. zonneboilers, zonnepanelen, gevelisolatie, warmtepompen, vloerisolatie, dakisolatie.
 • Energiebespaarhypotheek: speciale financieringsoptie tot €25.000 voor mensen met een woning die een bouwdepot nodig hebben voor een duurzame verbouwing.
 • Gebouwgebonden financiering (GGF): een groene lening die hoort en blijft bij de woning (momenteel nog niet beschikbaar).
 • Duurzame monumenten lening: voor een eigenaar van een rijksmonument die het pand wil verduurzamen (bekijk voorwaarden op de website van de gemeente Veere.
 • Laat je hypotheek aanpassen: tot 106% van de woningwaarde lenen als je wilt verduurzamen.

FAQ: vragen en antwoorden over energie besparen in Biggekerke

Wat is maatwerkadvies energiebesparing Biggekerke?

Dit energie maatwerkadvies Biggekerke is een document met verschillende opties voor de vergroening van jouw huis die ook te vinden zijn in de maatregelenlijst van het Nationaal Warmtefonds. Zo kan je denken aan dak-, bodem-, vloer-, gevel of glasisolatie, het gebruik van een warmtepomp of het produceren van eigen energie middels zonnepanelen. Dit besparingsrapport biedt per maatregel de kosten en de besparing. Een persoonlijk energieadvies is aantrekkelijk voor woningeigenaren die hun woning zuiniger willen maken en hiervoor een subsidie willen aanvragen.

Wordt het verplicht om een energierapport aan te vragen?

Ja, een actueel maatwerkadvies is noodzakelijk wanneer je een duurzaamheidssubsidie wilt aanvragen. Ga je jouw woning isoleren met subsidie, of ben je nieuwsgierig in de investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE) voor een volledig elektrische warmtepomp of aansluiting op een regionaal warmtenet? Op dat moment is dit rapport vereist. Zonder maatwerkadvies is een subsidie niet mogelijk. Ga je energiebesparingsmaatregelen treffen met een groene lening of met spaarmiddelen? Ook dan is het verstandig om het maatwerkadvies te overwegen. Het laat woningeigenaren zien welke maatregelen jouw energierekening doen dalen. Via dit besparingsplan kun jij een vakman goede instructies geven.

Wat zijn de verwachte kosten van een energiebesparingsrapport?

De feitelijke kosten van het advies op maat komen tot stand op basis van het type huis, de grootte van de woning en de adviseur die je kiest. De tarieven liggen tussen de €240,00 tot ongeveer €340,00. Voor een gemiddelde woning kost het advies op maat ongeveer €235,00. Tip: het is handig om offertes van neutrale (BRL9500-02) energieadviseurs in Biggekerke te bekijken.

Kan een VvE een energiescan laten doen?

Ja, de Vereniging van Eigenaren (VvE) kan in overeenstemming met de leden contact opnemen voor een maatwerkadvies energiebesparing. Middels deze methode kan men als vereniging CO-2 besparende maatregelen laten doorvoeren. Eventueel in combinatie met Subsidie energiebesparing eigen huis (SEEH) en Subsidie verduurzamen voor verenigingen van eigenaars (SVVE). De expert op het gebied van energie brengt het volledige complex in kaart.Het keuringsbureau informeert bij de eigenaren de woonwensen om het verzamelgebouw of wooncomplex te verduurzamen. Op basis daarvan volgt richting de VvE een energieadvies voor de energieprestaties van het gehele object. Het rapport toont voor alle eigenaren een plan van aanpak inclusief de uiteindelijke kosten en de totale terugverdientijd.

Is er ook iets voor maatwerkadvies utiliteitsbouw?

Als eigenaar ben je benieuwd hoe je de energieprestaties van een bedrijfsunit, kantoor of opslagruimte kunt verbeteren. Het huidige energieprestatieadvies (EPA) is een EPA-maatwerkadvies in Biggekerke voor bedrijfsobjecten. Het utiliteitsbouw rapport verduidelijkt bouwkundige en installatietechnische verbetermaatregelen van jouw bedrijfsunit, kantoor of opslagruimte Een verfijnde energieprestatie leidt tot lagere lasten, een verbeterd werkcomfort, lagere milieubelasting en een positieve uitstraling. De NTA 8800 is een nieuwe manier voor het calculeren van energieprestaties van gebouwen. De Energie Investeringsaftrek (EIA) wordt omgeschreven als: een relevante zakelijke subsidieregeling wat voor eigenaren van zakelijk vastgoed een premie geeft voor het energieadvies voor bedrijven en voor de uitvoer van de verduurzamingsmaatregelen. Bekijk ook de website van RVO www.rvo.nl) voor alle informatie.

Plaats een reactie