Maatwerkadvies aanvragen
• Deskundige specialisten aan huis
• Duidelijke energiebesparing adviezen
• Geschikt voor subsidie-aanvragen of lening


INSPECTIE INPLANNEN

Maatwerkadvies Energiebesparing Oirschot

Zoek je naar mogelijkheden om de energierekening te verlagen? Voor woningeigenaren kan het lastig zijn te bepalen waar je begint. Zal ik beginnen met woningisolatie, een warmtepompsysteem kopen of ga ik juist met een zonneboiler aan de slag? Het specialistische Energiebesparing Maatwerkadvies Oirschot kan goede suggesties opleveren! Een energieadviseur komt thuis langs voor persoonlijk advies en onderzoekt de diverse opties. Het energiebesparingsadvies geeft inzicht in welke verduurzamingsmaatregelen relevant zijn voor jouw huis en en een gezond en aangenaam binnenklimaat realiseren. In het energierapport bieden ze gedetailleerd de kosten en het rendement van de uitgezochte woningaanpassingen. Het energierapport is bedoeld voor alle particuliere huiseigenaren en is bij een subsidieaanvraag vaak verplicht.

 • Een maatwerkadvies geeft in detail aan welke investeringen een energiebesparing bieden en het comfort verhogen.
 • Een deskundige duurzaamheidsadviseur inspecteert de woning voor een goed uitgangspunt.
 • Hij schrijft een energierapport met alle duurzaamheidsmaatregelen die waardevol zijn voor jouw woning.
 • Kies voor: zonneboiler laten plaatsen, warmtepomp plaatsen, ventileren met WTW, infraroodpanelen, zonnepanelen installeren.
 • Per duurzaamheidsmaatregel krijg je inzicht in het budget, de opbrengsten en ontdek je hoe snel je het terugverdient.
 • Voor de uitvoering van het onderzoek moet je zelf contact leggen met een deskundige partij.
 • De maatwerkadvies energiebesparing rapportage is vanaf 2023 noodzakelijk voor woningeigenaren in Oirschot die duurzame investeringen willen uitvoeren en daarvoor een subsidie willen aanvragen.
maatwerkadvies-energiebesparing-oirschot

Energieadvies: wat je moet doen bij hoge energiekosten

Maatwerkadvies energiebesparing (eerst het Energieprestatieadvies (EPA)) is een deskundig advies voor huizenbezitters, verenigingen van eigenaren en kantoorpanden dat concrete handvatten geeft om een gebouw energieneutraal te maken en zo de energienota te verminderen. In het rapport wordt nauwkeurig omschreven welke vergroeningsmaatregelen er mogelijk zijn, wat de uitgaven zijn, en binnen hoeveel jaar je het terugverdient. In dat geval kun je denken aan maatregelen zoals infraroodpanelen, warmtepomp, spouwmuurisolatie, dakisolatie, vloerisolatie, HR++ glas. Het werkt heel eenvoudig. Een energiedeskundige neem contact op om kennis te maken en het proces verder toe te lichten. Deze deskundige bekijkt de woning volledig en bekijkt welke energiebesparingsmaatregelen goed realiseerbaar zijn. Het rapport bevat informatie en een overzicht met een overzichtelijke weergave van de vergroeningsmaatregelen. Dit is inclusief een begroting van de kosten en het totale rendement Belangrijk: Een maatwerkadviseur is onafhankelijk en kan niet zelf werkzaamheden uitvoeren. Het adviesplan bevat ook het energielabel van de woning.

Update: Ga je je huis voorzien van zonnepanelen, of wil je isoleren en heb je een investeringssubsidie duurzame energie nodig? Je moet dan altijd een maatwerk energiebesparingsadvies laten uitvoeren. De woning-analyse moet gedaan worden door een gecertificeerde energiedeskundige. Gekwalificeerde en onafhankelijke energieadviseurs kan je achterhalen via het platform centraalregistertechniek.nl. Informeer altijd naar het BRL9500 certificaat.

Maatwerkadvies energiebesparing aanvragen in Oirschot (juni 2024)

Wil jij een subsidie aanvragen om jouw woning te verduurzamen? Het maatwerkadvies is dan verplicht. Dit energieadvies geef je inzicht in bruikbare energiebesparingsmaatregelen die je kunt kiezen om te besparen. Bijvoorbeeld het vervangen van (HR++) glas, het plaatsen van muurisolatie en het installeren van zonnecellen. Hierna bieden we uitleg hoe jij dit kan laten doen.

How-to: uitleg energierapport aanvragen in 5 stappen

 1. Een energieadviseur vinden

  Het maatwerkrapport moet je verplicht laten opstellen door een BRL9500-02 gecertificeerde maatwerk adviseur. Gediplomeerde specialisten check je op de website van het Centraal Register Techniek en uiteraard op dit portaal. Het kan ook slim zijn om even bij familie en vrienden na te vragen. Niet vergeten: probeer te zoeken naar een adviesbedrijf die beschikt over het BRL9500-02-certificaat.

 2. Vergelijk verschillende offertes

  Voor een gepersonaliseerd advies moet je betalen. Energieadviseurs mogen zelf hun prijs bepalen. Het is verstandig om enkele offertes op te vragen van gekwalificeerde experts. Geef je verwachtingen vooraf aan. Wil je puur en alleen kijken naar de isolatie, of wil je misschien ook aan de slag met een warmtepomp? Ga je alle werkzaamheden overlaten aan een bedrijf, of kan je dit wellicht zelfstandig doen? Wees zo gedetailleerd mogelijk. Het vergelijken van de offertes gaat dan een stuk eenvoudiger.

 3. Thuis voorbereiden met de woningcheck

  De afspraak is vastgelegd? Zorg dat je beslagen ten ijs komt. Je kunt bijvoorbeeld alvast de bespaarcheck van verbeterjehuis.nl doen. Via de adviesmodule op Verbeterjehuis.nl krijg je een lijst met verduurzamingsmaatregelen die mogelijk interessant zijn. Hierbij ontvang je de tarieven en de terugverdientijden. Dit kan je gratis doen en vormt een uitstekende input voor een adviesgesprek met de energiecoach in Oirschot.

 4. Samen het energierapport bekijken

  Het adviesbureau komt thuis langs en rekent uit welke maatregelen doeltreffend zijn. Vervolgens stuurt hij een compleet energieplan inclusief de voorgestelde energiebesparende maatregelen voor jouw woonruimte. Bij alle energiemaatregelen noteren ze onderwerpen zoals de geschatte kosten, de besparing en de uiteindelijke terugverdientijd. Het is vaak wenselijk om het rapport nog samen door te nemen. Bij deze afspraak kun je iets meer de diepte in.

 5. Vakbedrijven zoeken

  De energiedeskundige beschikt niet over maximale bouwkundige kennis (dan moet je een bouwkundige keuring in Oirschot laten uitvoeren). De adviseur weet alles over hoe je gas en stroom kunt besparen. Voor de uitvoering van de klus dien je zelf contact te zoeken met vakbedrijven. Vraag een prijs op bij isolatie-deskundigen en installateurs. Vraag of ze langskomen om je woning te bekijken en op te meten. Wanneer je het prettig vindt kan je kijken of met maatwerkadviesbedrijf hier ook bij is.

Welke energiebesparende maatregelen zijn nuttig voor jouw woning?

Check energieadviseurs en bespaar op jouw energielasten!

Energieadviseur Oirschot vergelijken

Een maatwerkadvies energiebesparing moet je verplicht laten opstellen door een erkende maatwerk-adviespartij. Het is slim om een specialist uit jouw eigen regio te selecteren. Ze hebben doorgaans een goede kijk op de woningmarkt, en de lijntjes zijn vaak net wat korter. In de lijst hieronder vind je adresgegevens van erkende experts die actief zijn in de gemeente Oirschot. Goed om te weten: adviseurs moeten aantoonbaar in het bezit zijn van een BRL9500-02-certificaat. Tip: actuele adressen vind je ook op platform.centraalregistertechniek.nl.

Naam adviesbedrijfStraatnaamPostcodePlaats
Rijnen SupportLieveld 2 A5688HZOirschot
Projectbureau TVOde Kromme Geer 205709MEHelmond
EnergieQ adviesLiesberg 295712JMSomeren
De Bie Communication Holding B.V.Zomereik 485682HHBest
ROBO bouwkundig ontwerp- & adviesbureauBeth van de Rijtlaan 145673ABNuenen
Overzicht met energieadvies bedrijven in de regio Oirschot

Uitgelichte specialisten: direct een rapport aanvragen

Wil je meteen beginnen met besparen? In de bijgaande tabel kies je uit energieadviseurs voor maatwerkadvies energiebesparing in Oirschot met een handig online aanvraagformulier. Kies een van de bedrijven om meteen een afspraak in te plannen.

Alle energiebesparende maatregelen op een rij

Veel Nederlanders willen beginnen met energie besparen. Maar je kunt je geld maar 1 keer uitgeven. Veel mensen worstelen hier mee. En daarvoor is het maatwerkadvies in het leven geroepen. Het biedt een duidelijk plan met een breed scala aan bespaarmogelijkheden. Hoe ziet dit er precies uit? In de tekstblokjes hieronder delen wij de belangrijkste vergroeningsmaatregelen voor je woonruimte. Bekijk ook onze pagina met informatie over tochtwerende strips.

Top-5 voordelen van een energiezuinige woning in Oirschot

 1. Een gunstige energiefactuur: maandelijks minder betalen voor energie.
 2. Gunstig voor het klimaat: je kunt jouw CO-2 uitstoot flink reduceren.
 3. Je geniet van een optimaal binnenklimaat: een fijne warme luchtcirculatie.
 4. Een gunstigere woningwaarde: huizen met energielabel A zijn zeer gewild.
 5. Altijd een gezonde leefomgeving: een gezonde luchtkwaliteit.
MaatregelPrijzen (gemiddeld)Besparing p/jaar
Isoleren van spouwmuur (lees meer over isolatie)€1740,00€220,00 p/jaar
Hybride warmtepomp€4070,00€985,00 p/jaar
Zonnepanelen set 10 panelen€5330,00€515,00 p/jaar
Zonneboiler 4 pers. €3035,00€185,00 p/jaar
Infraroodpanelen (per paneel)€495,00€56,50 p/jaar
Tochtstrips laten aanbrengen (bekijk meer tips) €1050,00€190,00 p/jaar
Kosten en baten van verschillende besparende maatregelen bij basis-huizen (+/- 100 m2).

Maatwerkadvies aanvragen voor het gericht verduurzamen!

Bekijk maatwerkadviseurs en plan een afspraak in

De voordelen van woningisolatie

Meteen een lagere energienota? Een huis isoleren in Oirschot is een slimme investering. Door het isoleren van (spouw)muren, ramen, daken en vloeren gaat er minder warmte verloren. Je profiteert van de goede effecten: je kunt direct besparen op de energiekosten, het is aangenaam warm in huis, het is duurzaam, het functioneert tevens als een geluidswal en je woningwaarde stijgt fors. Er zijn verscheidene subsidies waarvoor jij je kunt aanmelden. Disclaimer: voor alle isolatiewerkzaamheden geldt het tijdelijke lage BTW-tarief (9%) Hierdoor kun je rekenen op een goede terugverdientijd.

 • Vloerisolatie (vanaf €26,00 per /m2): geen last meer van tocht over de vloer.
 • Dakisolatie (vanaf €40,00per /m2): het zorgt dat het dak lucht- en winddicht is.
 • Gevelisolatie (vanaf €99,00per /m2): minder verlies van koelte tijdens de zomermaanden.
 • Bodemisolatie (vanaf €30,00per /m2): voor het bestrijden van een muffe lucht in de woning.
 • Spouwmuurisolatie (vanaf €25,00per /m2): heeft een lange levensduur en behoeft geen vervanging.
 • Isolatieglas (vanaf €126,00per /m2): HR++ glas heeft een hogere geluidsisolatie dan standaard ramen.

Huis verwarmen met een warmtepomp

Met een warmtepomp kun je flink besparen t.o.v. de CV- of HR ketel. Hij neemt warmte van bijvoorbeeld de buitenlucht of het grondwater. Op die manier kan je helemaal van het gas af. Met dit systeem ga je wel wat meer elektriciteit gebruiken. Jouw stroom kan gegenereerd worden d.m.v. zonnepanelen op het dak van je huis. In de zomer kan het jouw huis ook koelen. Globaal gezien zijn er 2 types: een zelfstandige full electric warmtepomp of een hybride systeem die samenwerkt met de CV-ketel. In het stuk hieronder check je praktische details over de verschillende soorten.

 • All-electric warmtepomp: dient als centrale verwarming en kan ook het tapwater opwarmen. Je kunt dan echt een nul op de meter woning realiseren. Het is een vrij kostbaar systeem en het is alleen geschikt voor huizen met een zeer goede isolatie. Je komt het dan ook met name tegen bij nieuwbouw.
 • Hybride warmtepomp Oirschot: is een stuk betaalbaarder en kan goed functioneren in oudere huizen die minder goed geïsoleerd zijn. De HR-combiketel slaat alleen aan bij koude dagen. Het systeem kan jouw gasverbruik met 70% doen dalen.
 • Lucht-lucht warmtepomp: komt in plaats van de ventilatie-unit.
 • Lucht-water warmtepomp: milieuvriendelijk omdat ze geen schadelijke stoffen uitstoten.
 • Water-water warmtepomp: benodigd een grondboring wat zorgt voor relatief hoge prijs.
 • Bodem-water warmtepomp: geen buitenunit, maar een bodembron en daardoor kostbaar.

Laat nieuwe zonnepanelen installeren

Met zonnepanelen wek je (grotendeels) jouw eigen groene stroom op. Een duurzame keuze en je zal minder betalen voor stroom. Door gebruikt te maken van subsidies, het BTW-nultarief en/of eventueel een gunstige groene lening is de terugverdientijd de laatste jaren erg interessant. Bovendien maakt het je onafhankelijk van energieleveranciers zoals Vattenfall, Eneco, Essent, GreenChoice, Budget Energie of United Consumers, Enegiedirect.nl, Delta, Vandebron, Powerpeers. Doordat je mag salderen kun je extra stroom terugleveren aan het net.

 • Zonnepanelen zijn voor veel mensen haalbaar. Een complete installatie van 10 panelen kost je circa €5.400 en heb je al terugverdiend binnen de eerste 6 tot 8 jaar.
 • Er zijn wel een paar voorwaarden: een schoon en vrij-toegankelijk dak met (voor een goede opbrengst) een zuidelijke oriëntatie. Zorg dat de panelen niet in de schaduw liggen Zorg ook dat je dakconstructie sterk genoeg is.
 • Heb je meer zonnestroom productie dan verbruik? Dan kan je salderen (salderen/terugleveren aan je energieleverancier).
 • Interesse in zonnepanelen in Oirschot laten monteren? Dan betaal je zelfs helemaal geen BTW.

Goedkoop warm water met een zonneboiler

Een zonneboiler is één of meer zonnecollectoren op het dak en een voorraadvat voor warm water. Deze constructie genereert warm tapwater in keuken, badkamer en eventueel voor de verwarming. Daglicht wordt dus gebruikt voor het maken van heet water. Na de installatie van de zonneboiler bespaar je bijna de helft van het energieverbruik (voor het opwekken van warm water). Voor centrale verwarming gebruik je vaak nog een hoog rendement ketel of warmtepomp. Je bent niet verplicht een vergunning aan te vragen en je kunt een royale ISDE subsidie krijgen.

 • Een goede zonneboiler voor basis-gebruik (vat met 150 liter) is er te bestellen vanaf €3.250 (incl. installatiewerk).
 • Een zonneboilercombi kan ook de CV ondersteunen bij de verwarming van de woning.
 • De benodigde vrije ruimte op het dak is vaak zo’n 2,5 m2 tot 3,5 m2.
 • Houdt ook rekening met het buffervat (diameter van 60 tot 80 cm).

Alles over infraroodpanelen

D.m.v. elektrische infraroodpanelen kan je snel een specifieke ruimte warm krijgen. Denk aan de badkamer of jouw thuiswerkplek. Het systeem verwarmt niet de lucht (zoals radiatoren doen). Deze stralingswarmte geeft dus lokale warmte. De warmtepanelen zijn een ideale oplossing als bijverwarming. Belangrijke voordelen zijn: ongewenste luchtcirculatie wordt tegengehouden, een laag energieverbruik, een moeiteloos installatieproces en ze hebben een heel moderne uitstraling.

 • Infraroodverwarming is vooral geschikt als bijverwarming in de woonkamer.
 • Bij moderne huizen met zeer goede isolatie kan IR-verwarming ook geschikt zijn als hoofdverwarming.
 • De kosten van warmtepanelen zijn afhankelijk van grootte en het vermogen en liggen tussen de €175,00 tot €375,00 per warmtepaneel.

Welke energiebespaartips zijn er nog meer?

Als extra op de energiebesparende maatregelen kennen onze experts nog meer energiebespaar adviezen in Oirschot. In dit blokje tref je een weergave met belangrijke en goedkope energiebesparende maatregelen die vrij makkelijk zijn toe te passen.

 • Mechanische ventilatie: bespaar energie door voldoende frisse buitenlucht binnen te halen.
 • Ventilatie met warmteterugwinning (WTW): geen last meer van koude tocht.
 • Waterbesparende douchekop: bespaar op waterkosten en op de energierekening.
 • Radiatorfolie: een milieuvriendelijke oplossing om warmte vast te houden.
 • LED-lampen: LED-verlichting geeft zacht licht af, wat comfortabeler is voor het oog.
 • Elektrisch koken: kies bij voorkeur voor de meest duurzame inductiekookplaat.
 • Slimme thermostaat: vanaf elke plek eenvoudig jouw verwarming bedienen.
 • Energielabel huishoudelijke apparatuur: toename van het comfortniveau in huis met A+ label artikelen.

Aan de slag met persoonlijk energieadvies in Oirschot!

Vraag adviesgesprek aan en kom erachter hoe je jouw huis moet verduurzamen

Energielabel Oirschot: hoe zuinig is mijn huis?

Dit maatwerkadvies voor energiebesparing beslaat duurzame investeringen die haalbaar en betaalbaar zijn om jouw woning energie-efficiënter te maken. Dit besparingsadvies vertelt ook wat wat het huidige woning energielabel is. Het woninglabel geeft een indicatie hoe het gesteld is met de energiezuinigheid van je huis. Gunstige labels zijn energielabel A, B en C. Heb jij na aanleiding van dit plan verdere verduurzamingsopties toegepast? Of ga je jouw woning verhuren of verkopen of wil je overstappen voor een lagere hypotheekrente? Het is dan aan te raden om een nieuw energielabel aan te vragen. Een gediplomeerde energie inspecteur inspecteert je huis en berekent de hoeveelheid gas en elektriciteit die nodig is voor de verwarming van de woning (warmtevraag). Je pand ontvangt een energielabel A++++, A of een uitdagendere B tot en met G.

 • Het label laat kopers en huurders zien hoe zuinig een woning verwarmd en gekoeld wordt.
 • Dit duurzaamheidslabel is verplicht voor huizen die te koop of te huur worden aangeboden.
 • Een perfect energielabel resulteert in een hogere woningwaarde. Met de duurzaamheidskorting kan je dan mogelijk een betere hypotheekrente krijgen.

Verduurzamen van je huis met subsidies in Oirschot

Alle huizen in Provincie Noord-Brabant moeten het energieverbruik minderen en in de meest ideale situatie kunnen verwarmen zonder gas. Voor woningbezitters zijn er speciale (ISDE) subsidies en speciale energiebespaarleningen Wil je een van de subsidies aanvragen? In dat geval stelt de overheid het maatwerkadvies verplicht. Hieronder doorzoek je nuttige info over de meest interessante subsidieregelingen duurzame energie in Oirschot.

 • Subsidie voor isolatie: ontvang tot 30% van de kosten terug voor isolatiewerk aan vloer, dak, ramen, gevel, wanden.
 • Voor de isolerende werkzaamheden betaal je slechts 9% BTW.
 • Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE): voor een zonneboiler, warmtepomp of aansluiting op een warmtenet in juni 2024.
 • Bij de aanschaf van zonnepanelen een versoepelde BTW-regeling (0%).
 • Het energieloket gemeente Oirschot heeft mogelijk verschillende plaatselijke subsidie-plannen of energiebespaarleningen. Via de energiesubsidiewijzer Oirschot zijn alle financiële regelingen na te kijken.

Energiebespaarlening Oirschot vergelijken in juni 2024

De voordeligste manier om verduurzamingsmaatregelen uit te laten voeren is door dit te betalen met eigen geld. Kom je geld tekort? Dan kan je geld lenen. De duurzame leningen zijn beschikbaar voor Nederlandse woningbezitters. Hieronder vind je meer informatie (ook relevant voor o.a. Geldrop-Mierlo, Nuenen, Gerwen en Nederwetten en Son en Breugel).

 • Energiebespaarlening Warmtefonds: een speciale persoonlijke lening waarmee eigenaren van een woning hun woning energiezuinig kunnen maken.
 • Duurzaamheidslening van Stimuleringsfonds Volkshuisvesting voor Nederlandse gemeenten (SVn): stimuleringslening relevant voor zonnepanelen, zonneboilers, spouwmuurisolatie, vloerisolatie, dakisolatie, warmtepompen.
 • Energiebespaarhypotheek: lening van maximaal €25.000 voor mensen met een huis die geen andere financieringsmogelijkheden hebben.
 • Gebouwgebonden financiering (GGF): lening die je verbindt aan een onderpand in plaats van aan een particulier (nog niet beschikbaar).
 • Duurzame monumenten lening: speciale groene lening voor restauratie van monumenten (bekijk voorwaarden op de website van de gemeente Oirschot.
 • Een bestaande hypotheek uitbreiden: gebruik je overwaarde om een extra leningdeel af te sluiten.

Antwoorden op vragen rondom het thema energie besparen in Oirschot

Wat is maatwerkadvies energiebesparing Oirschot?

Het energie maatwerkadvies Oirschot is een concept plan met daarin concrete maatregelen voor de verduurzaming van een woning uit de maatregelenlijst van het Nationaal Warmtefonds. Voorbeelden zijn vloerisolatie, HR++ glas, een warmtepomp installatie laten monteren of het produceren van eigen energie middels zonnepanelen. Dit besparingsadvies geeft per maatregel de verwachte prijzen en ontdek je hoe snel je het terugverdient. Een persoonlijk energieadvies biedt een uitkomst voor particuliere woningeigenaren die hun woning zuiniger willen maken en daarbij gebruik willen maken van een subsidie.

Is het verplicht te beschikken over een energierapport?

Ja, het maatwerkadvies is verplicht wanneer je een duurzaamheidssubsidie wilt aanvragen. Ben je aan het kijken naar subsidie voor isolatie, of kijk je specifiek naar investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE) voor een all-electric warmtepomp of aansluiting op een regionaal warmtenet? In die situatie is dit plan noodzakelijk. Zonder maatwerkadvies kan je de meeste subsidies niet aanvragen. Wil je energiebesparende maatregelen doorvoeren met een groene lening of met wat eigen spaarmiddelen. Ook dan is het verstandig om het maatwerkadvies te overwegen. Het laat je zien welke opties een energiebesparing opleveren voor jouw woning. Aan de hand van dit energieplan kan je gespecialiseerde bedrijven inschakelen.

Hoe duur is een energiebesparingsrapport?

De kosten van het advies op maat zijn afhankelijk van het type woning, de oppervlakte van de woning en de adviseur die het werk uitvoert. Het gemiddelde tarief ligt tussen de €220,00 tot €285,00. Voor een doorsnee huis kost het advies op maat ongeveer €250,00. Het is aan te bevelen om offertes van gekwalificeerde (BRL9500-02) energieadviseurs in Oirschot te bekijken.

Is deze energiescan ook geschikt voor VvE?

Ja, jouw Vereniging van Eigenaren (VvE) kan als afvaardiging van de leden informatie over het maatwerkadvies energiebesparing opvragen. Door deze constructie kunnen alle leden samen CO-2 besparende maatregelen laten uitvoeren. Bekijk ook Subsidie energiebesparing eigen huis (SEEH) en Subsidie verduurzamen voor verenigingen van eigenaars (SVVE). De energiedeskundige doet een grondige inspectie van het hele pand. Het adviesbedrijf checkt bij bewoners wat zij zouden willen aanpassen om het flatgebouw groener te maken. De VvE krijgt de aanbevelingen in het energieadvies voor de energieprestaties van de woningen. Dit is natuurlijk ook met de verwachte kosten en de geraamde terugverdientijd.

Wat is maatwerkadvies utiliteitsbouw?

Als eigenaar wil je alles weten over hoe jij de energieprestaties van je kantoor, bedrijfsgebouw of pand kunt upgraden. Het energieprestatieadvies (EPA) is een specialistisch EPA-maatwerkadvies in Oirschot voor bedrijven. Het utiliteitsbouw energierapport verduidelijkt bouwkundige en installatietechnische verbetermaatregelen van een bedrijfsgebouw. Een duurzamere energieprestatie leidt tot lagere maandelijkse energielasten, een prettig binnenklimaat voor medewerkers, extra voordeel op de milieubelasting en een innovatieve werksfeer. De NTA 8800 is nieuwe rekenmethode om energieprestatie van gebouwen in kaart te brengen. De Energie Investeringsaftrek (EIA) betekent: een populaire zakelijke subsidieregeling wat voor bedrijfseigenaren een premie biedt voor het energieadvies voor bedrijven en voor de daadwerkelijke uitvoering van de vergroeningsmaatregelen. ZIe ook RVO.nl voor meer info.

Populaire plekken in deze regio:

Plaats een reactie