Maatwerkadvies aanvragen
• Deskundige specialisten aan huis
• Duidelijke energiebesparing adviezen
• Geschikt voor subsidie-aanvragen of lening


INSPECTIE INPLANNEN

Maatwerkadvies Energiebesparing Geldrop-Mierlo

Besparen op de energierekening? Veel gezinnen weten niet waar ze moeten starten. Kan ik het beste eerst isoleren, een full-electric warmtepomp kopen of is een zonneboiler of infraroodpanelen de beste keuze? Het specialistische Energiebesparing Maatwerkadvies Geldrop-Mierlo is dan een goede keuze! Een energieadviseur komt thuis langs voor advies op maat en beoordeelt de diverse opties. Het energiebesparingsadvies stelt bloot welke opties een energiebesparing opleveren voor jouw woning en een prettige leefomgeving bevorderen. In het maatwerkadvies doorzoek je uitvoerig de kosten en het rendement van de uitgezochte duurzame opties. Het verduurzamingsplan is bedoeld voor particuliere huizenbezitters en is bij een subsidieaanvraag vaak verplicht.

 • Een maatwerkadvies laat jouw zien welke werkzaamheden een energiebesparing bieden en het comfort verhogen.
 • Een betrouwbare duurzaamheidsadviseur inspecteert de woning voor een goed uitgangspunt.
 • Hij verstrekt een advies met alle mogelijk interessante maatregelen die jouw woning naar een hoger niveau tillen.
 • Investeer bijv. in: infraroodpanelen, zonneboiler laten plaatsen, warmtepomp plaatsen, ventileren met WTW, woningisolatie.
 • Per onderwerp kun je meer info vinden over een kostenbegroting de opbrengsten en de verwachte terugverdientijd.
 • Voor uitvoering van het energieplan neem je zelf contact op met bedrijven uit de regio.
 • Een uniek maatwerkadvies energiebesparing rapportage is vanaf heden (2023) verplicht voor woningeigenaren in Geldrop-Mierlo die een beter energielabel willen en daarbij gebruik willen maken van een subsidie.
maatwerkadvies-energiebesparing-geldrop-mierlo

Energieadvies: ondersteuning bij de energiekosten

Maatwerkadvies energiebesparing (geïntroduceerd als Energieprestatieadvies (EPA)) is een compleet advies voor woningeigenaren, VvE’s en bedrijfspanden dat concrete handvatten geeft om een pand energiezuiniger te worden en derhalve de energierekening te minderen. In het plan wordt uitvoerig geïllustreerd welke maatregelen interessant zijn, wat de kosten zijn, en hoeveel geld het je uiteindelijk oplevert. Hiervoor kun je kiezen voor maatregelen zoals bijvoorbeeld HR++ glas, zonneboiler, vloerisolatie, dakisolatie, warmtepomp, infraroodpanelen. Je regelt het supersnel. Een energieadviseur bezoek je thuis voor een persoonlijk advies. Deze adviseur bekijkt grondig de hele woning en rekent uit welke energiebesparingsmaatregelen passen bij jouw situatie. Hij genereert een digitaal rapport met alle vergroeningsmaatregelen. Het rapport omvat ook een verwachting van de totale investeringskosten en de verwachte besparing. Hierbij geldt altijd: Iedere maatwerkadviseur is neutraal en zal je dus ook nooit zelf iets verkopen. Het adviesplan geeft ook aan wat het energielabel van de woning is.

Update: Wens je een energiezuinige woning, en wil je dit deels financieren met een subsidie? Het is dan essentieel om een maatwerk energiebesparingsadvies te regelen. Het advies moet worden uitgevoerd door een professionele expert op het gebied van energie . Gekwalificeerde en bedreven energieadviseurs bekijk je op het platform centraalregistertechniek.nl. Het BRL9500 certificaat is een teken van deskundigheid.

Maatwerkadvies energiebesparing aanvragen in Geldrop-Mierlo (juni 2024)

Wil jij ook graag gebruik maken van een subsidie om je huis te vergroenen? Dan is een maatwerkadvies een vereiste. Dit energieadvies geeft een schema met bruikbare verduurzamingsmaatregelen die je kunt kiezen om te besparen. Voorbeelden zijn toepassen van HR++ glas, het toepassen van muurisolatie en het laten plaatsen van zonnecellen. In de volgende alinea bieden we inzicht in de te nemen stappen.

Vraag een energierapport aan in 5 stappen

 1. Maatwerkadviseur zoeken

  Het maatwerkrapport moet je verplicht laten opstellen door een gediplomeerde energieadviseur. Gediplomeerde vakmensen kan je vinden op de website centraalregistertechniek.nl maar ook via dit platform. Het loont om ook in je eigen omgeving eens rond te vragen. Belangrijk: ga in zee met een adviesclub die werkt met het BRL9500-02-certificaat.

 2. Vergelijk verschillende offertes

  Een gepersonaliseerd advies heeft een prijs. Energie specialisten hanteren heel verschillende tarieven. Het is wijs om enkele offertes te ontvangen van gediplomeerde energie specialisten. Vermeld altijd goed je eisen. Ben je specifiek opzoek naar isolatie-kansen, of overweeg je ook een warmtepomp of zonneboiler? Wil je hulp bij het uitvoeren van het plan, of wil je dit zelf doen? Wees zo nauwkeurig mogelijk. De prijsopgaven van adviseurs vergelijken is op die manier veel relevanter.

 3. Thuis voorbereiden met de woningcheck

  De afspraak is vastgelegd? Zorg ervoor dat je goed bent voorbereid. Doe vooraf de bespaarcheck op verbeterjehuis.nl. Via de Verbetercheck op Verbeterjehuis.nl kom je stap-voor-stap tot een schema met maatregelen die goed aansluiten op jouw woning. Inbegrepen zijn de tarieven en de terugverdien-termijnen. Dit is gratis, en vormt een goede basis voor een adviesgesprek met de energiecoach in Geldrop-Mierlo.

 4. Raadpleeg het energierapport

  De energie expert neemt de woning op en stelt vast welke potentiële maatregelen aansluiten bij jouw wensen. Kort daarop verstuurt hij een doorgerekend energieplan inclusief de voorgestelde energiebesparende maatregelen voor jouw pand. Bij alle energiemaatregelen zie je in 1 oogopslag informatie zoals de verwachte prijzen, de jaarlijkse besparing en ook de terugverdientijd. Je kunt een afspraak maken om het rapport door te nemen. Tijdens zo’n meeting kan je vragen stellen.

 5. Vakbedrijven opzoeken

  De energiedeskundige is niet bouwkundige gespecialiseerd (dan moet je een bouwkundige keuring in Geldrop-Mierlo laten uitvoeren). De adviseur kent alle opties op te besparen op gas en stroom. Op het moment dat jij een verbouwing wil uitvoeren moet je contact leggen met een aannemer. Met jouw energieplan kan je prijzen opvragen bij isolatie-deskundigen en installateurs. Vraag of ze bij je thuis komen voor de complete woninganalyse. Vraag eventueel of de energieadviseur daarbij kan zijn.

Welke energiebesparende maatregelen zijn nuttig voor jouw pand?

Vergelijk energieadviseurs en bespaar direct op de energiekosten!

Energieadviseur Geldrop-Mierlo vergelijken

Het maatwerkadvies energiebesparing wordt altijd opgesteld door een erkende maatwerkadviseur. Wij adviseren om een adviesbedrijf uit de omgeving te kiezen. Ze kennen het type woning, en je hebt geen onnodig hoge reiskosten. In de bijgaande tabel bieden we gegevens van professionele adviseurs die werken in de gemeente Geldrop-Mierlo. Goed om te weten: adviseurs moeten aantoonbaar in het bezit zijn van het BRL9500-02-certificaat. Staat er geen geschikt bedrijf tussen? Bekijk dan ook het platform Centraal Register Techniek.

Naam adviesbedrijfStraatnaamPostcodePlaats
jmenergielabelTarweland 115663HDGeldrop
kridon advies en inspectieJasmijnstraat 55671BLNuenen
De Haas VastgoedadviesDe Vlos 325673KRNuenen
EPA plus B.V.Zwaanstraat 31 S5651CAEindhoven
Ingenieursbureau BaldrEeuwig Licht 365629KPEindhoven
Namen en adressen van energieadvies bedrijven omgeving Geldrop-Mierlo

Uitgelichte bedrijven: meteen online aanvragen

Direct in contact komen met een adviseur? In de tabel hieronder delen wij energieadviseurs voor maatwerkadvies energiebesparing in Geldrop-Mierlo waar je direct aan aanvraag kunt indienen. Kies een van de uitgelichte bedrijven om je aanvraag te starten.

Een overzicht van energiebesparende maatregelen

Veel huiseigenaren zoeken naar opties om hun energieverbruik te verminderen. Het is moeilijk waar je moet beginnen. Daarvoor is het maatwerkadvies bedoeld. Je krijgt informatie over allerlei besparingsmogelijkheden voor je huis. Maar waar moet ik dan aan denken? In de tekstblokjes hieronder check je de meest interessante energiebesparende maatregelen voor je pand. Op dit platform vind je ook informatie over inductie koken.

Belangrijkste voordelen van een energiezuinige woning in Geldrop-Mierlo

 1. Een gunstigere energierekening: maandelijks minder betalen voor energie.
 2. Gunstig voor het klimaat: je kunt jouw CO-2 uitstoot flink reduceren.
 3. Een aangenaam binnenklimaat: beperk de tocht en koude stromen.
 4. Het verhoogt de waarde van jouw huis: een woning met Energielabel A is meer waard.
 5. Beleef 24/7 een gezonde leefomgeving: de hele woning voorzien van prima luchtkwaliteit.
MaatregelInvestering (gemiddeld)Besparing p/jaar
HR++ glas (bekijk hier meer info)€3510,00€380,00 p/jaar
Hybride warmtepomp€4145,00€625,00 p/jaar
Set 10 zonnepanelen€4795,00€520,00 p/jaar
Zonneboiler (150 liter)€3340,00€180,00 p/jaar
Infraroodverwarming (1 paneel)€300,00€38,50 p/jaar
Tochtstrips laten aanbrengen (meer energiebespaartips) €1400,00€195,00 p/jaar
Jaarlijkse kosten en besparingen van energiebesparende maatregelen bij basiswoningen (+/- 100 m2).

Maatwerkadvies aanvragen voor doelgerichte verduurzaming!

Zoek beschikbare deskundigen en plan afspraak in

Besparen dankzij woningisolatie

Meteen een lagere energienota? Jouw huis isoleren in Geldrop-Mierlo is een slimme investering. Door het isoleren van de spouwmuur, het dak en de vloer gaat er minder warmte verloren. Dit heeft veel voordelen: de energierekening gaat omlaag, je hebt geen last meer van tocht in huis, je draagt je steentje bij aan een schoner milieu, je hebt minder last van geluidsoverlast en de prijs van je huis wordt hoger. Er zijn verschillende subsidies waar je gebruik van kunt maken. Belangrijk feit: voor alle isolatiewerkzaamheden geldt het laag BTW-tarief (9%) Hierdoor kun je rekenen op een goede terugverdientijd.

 • Vloerisolatie (vanaf €29,50 per /m2): sterke verbetering van de energie-efficiëntie.
 • Dakisolatie (vanaf €40,00per /m2): verlaagt het E-peil van uw woning.
 • Gevelisolatie (vanaf €100,00per /m2): optimaliseert de thermische schil van je huis.
 • Bodemisolatie (vanaf €20,00per /m2): bescherming tegen vocht verlengt de levensduur van de vloer.
 • Spouwmuurisolatie (vanaf €22,50per /m2): een van de meest gekozen mogelijkheden.
 • Isolatieglas (vanaf €122,50per /m2): HR++ glas heeft geluiddempende effect en zorgt voor lagere stookkosten.

Uitleg en info over de warmtepomp

Een warmtepomp is doorgaans beter voor het milieu dan CV-ketel op gas. Hij neemt warmte van bronnen zoals lucht of het grondwater. Dit zorgt voor een drastische verlaging van je gasverbruik. Het systeem heeft wel veel extra elektriciteit nodig. Je stroom kan gegenereerd worden d.m.v. zonnepanelen op het dak van je woning. Gedurende de zomermaanden heeft het systeem ook een koelende werking. Er zijn veel varianten. Globaal heb je de keuze uit een volledig zelfstandige elektrische warmtepomp of een hybride warmtepomp. In het stuk hieronder tref je praktische details over de verschillende systemen.

 • All-electric warmtepomp: geeft een een constante comfortabele temperatuur en zorgt voor warm tapwater. Het gasverbruik kan dan naar 0. Het is een relatief duur systeem en het vereist een zeer goede geïsoleerde woning. Om die reden zien we dit vooral bij nieuwbouw.
 • Hybride warmtepomp Geldrop-Mierlo: is een stuk minder duur en zeer geschikt voor wat oudere huizen. Jouw HR-combiketel kan gewoon blijven staan. Het systeem kan jouw gasverbruik met 70% doen dalen.
 • Lucht-lucht warmtepomp: duurzame verwarming, maar kan ook actief koelen.
 • Lucht-water warmtepomp: veelzijdig systeem voor zowel warm water als centrale verwarming.
 • Water-water warmtepomp: gebruikt de warmte die aanwezig is in het grondwater.
 • Bodem-water warmtepomp: geen buitenunit, maar een bodembron en daardoor kostbaar.

Zonnepanelen laten plaatsen

Met zonnepanelen wek je zelf 100% groene storom op voor jouw woning. Het is een duurzame keuze en jouw energierekening gaat fors omlaag. Door te informeren naar de subsidies, een gunstige BTW-regeling en de beschikbaarheid van diverse groene leningen verdien je jouw panelen vaak binnen 6 of 7 jaar terug. Je beperkt zo jouw afhankelijkheid van energieleveranciers zoals GreenChoice, Vattenfall, Eneco, Essent, Engie en United Consumers, Enegiedirect.nl, Vandebron, Oxxio, Delta. Via de salderingsregeling krijg je een goede vergoeding voor stroom die je teruglevert.

 • Zonnepanelen kun je met extra voordeel inkopen. Een systeem met 10 panelen kost ongeveer €5.250 en heb je al terugverdiend binnen de eerste 6 a 8 jaar.
 • Let goed op de volgende zaken: er moet ruimte zijn om de set te plaatsen op het dak met een focus op het zuiden. Vermijd daarbij zoveel mogelijk schaduw. Zorg ook dat je dakconstructie sterk genoeg is.
 • Wek je meer zonnestroom op dan je verbruikt? Dan kan worden teruggeleverd (salderen) aan je stroomleverancier.
 • Voordelig zonnepanelen in Geldrop-Mierlo laten installeren? Dan geldt het BTW-nultarief.

Besparen op je gasverbruik met een zonneboiler

Met een zonneboiler bedoelen we we een installatie met doorgaans 1 tot 4 thermische zonnecollectoren en een extra buffervat. Het verwarmingssysteem zorgt constant voor nieuw warm tapwater in keuken, badkamer en eventueel voor de verwarming. Zonlicht wordt dus omgezet om warm water te maken. Via een zonneboiler bespaar je ongeveer de helft van de energie om warm water te produceren. Voor de reguliere verwarming gebruik je nog wel een gasgestookte ketel of warmtepomp. De gemeente verstrekt hiervoor altijd een vergunning en via de ISDE kan je een forse subsidie krijgen.

 • Een standaard zonneboiler voor een gezin met 2 kinderen (200 liter vat) vergt een investering van zo’n €3.500 inclusief installatie.
 • De zonneboilercombi kan ook woningen verwarmen (met lagetemperatuurverwarming).
 • Let op: de benodigde ruimte op je dak is plus minus 2 m2 tot 4 m2.
 • Het buffervat staat daar nog los van (diameter van 40 tot 80 cm).

Informatie en voordelen van infraroodpanelen

Via elektrische infraroodpanelen kan je specifieke vertrekken in huis verwarmen. Ideaal voor in een hobbyruimte of zolder. Het verwarmt niet de lucht, maar objecten of mensen in de kamer. Deze stralingswarmte geeft dus lokale warmte. Warmtepanelen kan je inzetten als bijverwarming. Er zijn genoeg voordelen te noemen: minder last van luchtcirculatie, een laag energieverbruik, goedkoop in aanschaf en makkelijk te plaatsen en het heeft een moderne afwerking en uitstraling.

 • Infraroodverwarming is vooral geschikt als bijverwarming in de woonkamer.
 • Indien een kamer goed is geïsoleerd kan IR-verwarming zelfs als hoofdverwarming worden geplaatst.
 • De onkosten van warmtepanelen komen uit tussen de €250,00 t/m €550,00 per IR-paneel.

Handige energiebespaartips

Behalve de bovenstaande energiebesparende maatregelen voorzien onze specialisten je van nog meer energiebespaar adviezen in Geldrop-Mierlo. In dit blokje vind je daarom een aantal impactvolle en voordelige duurzame oplossingen die je vrij eenvoudig kunt toepassen.

 • Mechanische ventilatie: schadelijke stoffen zoals stof, pollen, rook en schimmel worden uit de woning gehaald.
 • Ventilatie met warmteterugwinning (WTW): 24 uur per dag een gezond binnenklimaat in huis.
 • Waterbesparende douchekop: bespaar water en energie onder de douche.
 • Radiatorfolie: een milieuvriendelijke oplossing om warmte vast te houden.
 • LED-lampen: LED-verlichting is bestand tegen extreme temperaturen (geschikt voor buiten).
 • Elektrisch koken: kies bij voorkeur voor de meest duurzame inductiekookplaat.
 • Slimme thermostaat: je verwarming gaat uit als je niet thuis bent.
 • Energielabel huishoudelijke apparatuur: langer levensduur van apparaten met A+ label.

Krijg het beste persoonlijk energieadvies in Geldrop-Mierlo!

Zet een adviesgesprek in de agenda en krijg inzicht in hoe je jouw woning duurzamer kunt maken

Energielabel Geldrop-Mierlo: hoe duurzaam is mijn huis?

Een maatwerkadvies voor energiebesparing beslaat energiebesparende maatregelen die je kunt gebruiken om jouw huis meer duurzaam te maken. Dit besparingsadvies geeft ook inzicht in wat wat het actuele woning energielabel is. Het woninglabel vertelt hoe energiezuinig de huidige situatie in huis is. De meest energiezuinige huizen ontvangen energielabel A. Heb jij nadat het advies is uitgebracht jouw huis aangepakt? En overweeg je een verkoop, verhuur of kijk je naar mogelijkheden voor een lage hypotheekrente? Dan is het slim om het huis nog eens te laten checken. Een gediplomeerde energie inspecteur komt je huis en analyseert de totale vraag naar gas en elektriciteit voor de verwarming van de woning (warmtevraag). Op basis hiervan krijg je bijvoorbeeld energielabel A++++, A of een uitdagendere B tot en met G.

 • Het label indiceert hoe zuinig een huis is.
 • Het energielabel is verplicht voor huizen die te koop of te huur worden aangeboden.
 • Een goed energielabel zorgt voor een hogere woningwaarde. Met de duurzaamheidskorting kan je dan mogelijk een betere hypotheekrente krijgen.

Woning verduurzamen: bekijk subsidies in Geldrop-Mierlo

Alle huizen in Provincie Noord-Brabant moeten energiezuniger worden en uiteindelijk helemaal van het gas af. Men kan hiervoor gebruik maken van (ISDE) subsidies en energiebespaarleningen Wil je jouw huis verduurzamen met subsidie? Dan moet je verplicht een maatwerkadvies laten uitvoeren. Onderstaand verstrekken we handige informatie over de mogelijke subsidieregelingen duurzame energie in Geldrop-Mierlo.

 • Landelijke subsidie isolatie: 30% van de totale factuur voor isolatiewerkzaamheden aan gevel, vloer, wanden, dak, ramen.
 • Voor arbeidsloon bij isolatie is er een extra aantrekkelijk BTW-tarief van 9%.
 • Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE): interessant voor een zonneboiler, warmtepomp of aansluiting op een warmtenet in juni 2024.
 • Voor zonnepanelen betaal je helemaal geen BTW.
 • Het energieloket gemeente Geldrop-Mierlo heeft mogelijker zelf ook nog individuele subsidiepotjes of aantrekkelijke energiebespaarleningen. Via de energiesubsidiewijzer Geldrop-Mierlo kun je alle financiële regelingen vinden.

Energiebespaarlening Geldrop-Mierlo aanvragen in juni 2024

De voordeligste manier om verduurzamingsmaatregelen te treffen is door je eigen spaargeld hiervoor te gebruiken. Heb je niet voldoende spaarmiddelen? Dan kan je het benodigde bedrag lenen. Voor ieder huishouden is er een geschikte duurzame lening te vinden. We lichten de groene leningen graag verder toe (ook voor andere regio’s zoals Waalre, Heeze-Leende en Nuenen, Gerwen en Nederwetten).

 • Energiebespaarlening Warmtefonds: een gunstige lening waarmee huizeneigenaren en Verenigingen van Eigenaars hun woning kunnen verduurzamen.
 • Duurzaamheidslening van Stimuleringsfonds Volkshuisvesting voor Nederlandse gemeenten (SVn): stimuleringslening voor warmtepompen, zonneboilers, dakisolatie, spouwmuurisolatie, zonnepanelen, vloerisolatie.
 • Energiebespaarhypotheek: een lening tot een bedrag van €25.000 voor mensen met een huis die geen gebruik kunnen maken van het bestaande aanbod.
 • Gebouwgebonden financiering (GGF): lening die je verbindt aan een onderpand in plaats van aan een particulier (momenteel nog niet beschikbaar).
 • Duurzame monumenten lening: speciale lening voor eigenaren van rijksmonumenten die willen verduurzamen (bekijk voorwaarden op de website van de gemeente Geldrop-Mierlo.
 • Verhoog je eigen hypotheek: tot 106% van de woningwaarde lenen als je wilt verduurzamen.

FAQ: alles wat je moet weten over energie besparen in Geldrop-Mierlo

Wat is maatwerkadvies energiebesparing Geldrop-Mierlo?

Het energie maatwerkadvies Geldrop-Mierlo is een plan met een plan van aanpak voor het verduurzamen van jouw pand die ook vallen in de maatregelenlijst van het Nationaal Warmtefonds. Zo kan je denken aan investeren in dak-, gevel-, vloer-, of bodemisolatie, de CV-ketel vervangen voor een warmtepomp of het plaatsen van zonnepanelen op het dak. Dit besparingsplan komt per maatregel met de minimale prijzen en wat het oplevert. Het persoonlijk energieadvies is zeer effectief voor alle particuliere woningeigenaren die willen verduurzamen en hiervoor een subsidie willen aanvragen.

Geldt er een verplichting voor dit energierapport?

Ja, je moet een maatwerkadvies laten schrijven wanneer je jouw huis gaat verduurzamen met een duurzaamheidssubsidie. Zoek je subsidie voor isoleren, of lijkt de investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE) je wel wat voor een all-electric warmtepomp of aansluiting op het beschikbare warmtenet? Voor die situatie is dit adviesrapport heel belangrijk. Zonder maatwerkadvies ontvang je geen subsidie. Wil je energiebesparende maatregelen doorvoeren met een groene lening of met wat eigen spaarmiddelen. Ook dan is het verstandig om het maatwerkadvies te overwegen. Het stelt bloot welke werkzaamheden jouw woning verduurzamen. A.d.h.v. dit adviesplan kan je vervolgens zelf relevante bedrijven inschakelen.

Wat zijn de kosten van een energiebesparingsrapport?

De feitelijke kosten van het advies op maat worden berekend op basis van huistype, de totale oppervlakte en de adviseur die je kiest. De gemiddelde prijs bedraagt tussen de €215,00 tot ongeveer €320,00. Voor een huis met een normaal vloeroppervlak kost het ongeveer €230,00. Het is slim om offertes van neutrale (BRL9500-02) energieadviseurs in Geldrop-Mierlo te verkrijgen.

Is deze energiescan ook geschikt voor VvE?

Ja, een Vereniging van Eigenaren (VvE) mag namens de leden contact opnemen voor een maatwerkadvies energiebesparing. Zodoende kan men als vereniging CO2 besparende maatregelen inkopen. Daarvoor is ook het Subsidie energiebesparing eigen huis (SEEH) en Subsidie verduurzamen voor verenigingen van eigenaars (SVVE) beschikbaar. De energie-expert zal alle ruimtes in het gebouw beoordelen. Het keuringsbedrijf checkt bij bewoners wat ze zelf vinden dat moet worden aangepast om het complex te verduurzamen. Daarna krijgt de VvE het definitieve energieadvies voor de energieprestaties van de woningen. Het rapport toont voor alle eigenaren een plan van aanpak inclusief het financiële plaatje en de uiteindelijke terugverdientijd.

Wat wordt er bedoeld met maatwerkadvies utiliteitsbouw?

Als bedrijfseigenaar ben je graag op de hoogte hoe je de energieprestaties van een kantoor of bedrijfspand kunt upgraden. Het speciale energieprestatieadvies (EPA) is een officieel EPA-maatwerkadvies in Geldrop-Mierlo voor bedrijfsobjecten. Het utiliteitsbouw plan toont aan bouwkundige en installatietechnische verbetermaatregelen van een kantoor, bedrijfsgebouw of pand Een duurzamere energieprestatie resulteert in een goedkopere energiefactuur, meer comfort, extra voordeel op de milieubelasting en een milieubewust imago. De NTA 8800 is nieuwe rekenmethode voor het calculeren van energieprestaties van gebouwen. De Energie Investeringsaftrek (EIA) kan worden gebruikt als: een populaire zakelijke subsidieregeling waarmee een premie verkregen kan worden voor het energieadvies voor bedrijven en het uitvoeren van de duurzame oplossingen. Zie de website van RVO voor alle informatie.

Populaire plekken in deze regio:

Plaats een reactie