Maatwerkadvies aanvragen
• Deskundige specialisten aan huis
• Duidelijke energiebesparing adviezen
• Geschikt voor subsidie-aanvragen of lening


INSPECTIE INPLANNEN

Maatwerkadvies Energiebesparing Lambertschaag

Wil je jouw energierekening graag terugdringen? Voor woningeigenaren kan het lastig zijn te bepalen waar je begint. Moet ik isoleren, een warmtepomp aanschaffen of hebben zonnepanelen de meeste prioriteit? Het Energiebesparing Maatwerkadvies Lambertschaag biedt hulp bij deze zoektocht. Een energieadviseur komt bij jouw thuis voor advies op maat en verkent waar de mogelijkheden liggen. Het plan is concreet en vertelt welke alternatieven jouw energierekening direct doen dalen en het leefklimaat optimaliseren. In het maatwerkadvies delen ze grondig de investering en de terugverdientijd van de geselecteerde duurzame opties. Het aanbevelingen-rapport is een uitkomst voor Nederlandse particuliere woningeigenaren en kan worden verplicht bij een investeringssubsidie duurzame energie.

 • Een maatwerkadvies laat jouw zien welke maatregelen jouw woning energie-efficiënter kunnen maken.
 • Een gekwalificeerde duurzaamheidsadviseur onderzoekt je huis en kijkt waar de winst is te behalen.
 • Hij biedt een rapport met alle duurzame investeringen die waardevol zijn voor jouw woning.
 • Bekijk de effecten van: infraroodpanelen, woningisolatie, zonneboiler laten plaatsen, warmtepomp plaatsen, zonnepanelen installeren.
 • Per keuze kun je meer info vinden over een kostenbegroting wat de effecten zijn en ontdek je hoe snel je het terugverdient.
 • Voor uitvoering van het energieplan dien je zelf bedrijven te benaderen.
 • De maatwerkadvies energiebesparing rapportage is vanaf heden (2023) verplicht voor woningeigenaren in Lambertschaag die hun huis willen vergroenen en dit deels willen financieren met een subsidie.
maatwerkadvies-energiebesparing-lambertschaag

Energieadvies: snel je energiekosten verlagen

Maatwerkadvies energiebesparing (geïntroduceerd als Energieprestatieadvies (EPA)) is een advies op maat voor huizenbezitters, verenigingen van eigenaren en kantoorpanden dat een compleet advies geeft om het energieverbruik te minderen en derhalve de energierekening te verkleinen. In het document wordt zorgvuldig vermeld wat je kunt doen, wat het kost, en hoeveel geld het je uiteindelijk oplevert. In dat kader kun je maatregelen laten uitvoeren zoals dakisolatie, zonneboiler, warmtepomp, HR++ glas, vloerisolatie, spouwmuurisolatie. Het is heel simpel. Een energie-expert komt altijd bij je thuis op bezoek om jouw doelstellingen door te nemen. Deze adviseur neemt de woning op en bestudeert welke energiebesparingsmaatregelen goed realiseerbaar zijn. Hij genereert een digitaal rapport met een volledig schema met alle duurzaamheidsmaatregelen. Daarbij ontvang je ook een begroting van de kosten en de besparing. Goed om te weten: Jouw maatwerkadviseur is onpartijdig en zal niet zelf offertes leveren voor renovaties. Het adviesplan bevat ook het energielabel van de woning.

Update: Wil je jouw huis meer duurzaam maken, en wil je dit deels financieren met een subsidie? Het is dan essentieel om een maatwerk energiebesparingsadvies te regelen. Het rapport moet tot stand zijn gekomen door een objectieve vakman. Professionele en onafhankelijke energieadviseurs vind je op www.centraalregistertechniek.nl. Let hierbij goed op het BRL9500 certificaat.

Maatwerkadvies energiebesparing aanvragen in Lambertschaag (mei 2024)

Wil jij een aanvraag indienen voor subsidie om duurzame producten aan te schaffen? Dan moet je beschikken over het maatwerkadvies. Dit energieadvies geeft een schema met diverse energiebesparende maatregelen die ervoor zorgen dat je minder energie verbruikt. Je kunt bijvoorbeeld denken aan toepassen van HR++ glas, spouwmuurisolatie met EPS en het laten plaatsen van zonnecellen. Hierna leggen we precies uit wat je moet doen.

Energierapport opvragen in 5 stappen

 1. Een energieadviseur vinden

  Het maatwerkrapport wordt opgesteld door een ervaren energie-expert. Ervaren specialisten kan je vergelijken op de website van het Centraal Register Techniek of via ons eigen platform. Wellicht is er iemand in je familie of vriendenkring die een geschikt persoon kent. Niet vergeten: probeer te zoeken naar een adviesbedrijf die werkt volgens de BRL9500-02 richtlijnen.

 2. Vergelijk verschillende offertes

  Je betaalt voor een gepersonaliseerd advies. Energie specialisten kunnen zelf bepalen wat de tarieven zijn. Wij adviseren om enkele offertes aan te vragen van betrouwbare experts. Geef je wensen vooraf goed aan. Wil je enkel advies over het isoleren van je woning, of wil je jouw woning ook gaan verwarmen met bijvoorbeeld een warmtepomp? Ga je alle werkzaamheden overlaten aan een bedrijf, of kan je dit wellicht zelfstandig doen? Geef zoveel details als mogelijk. Het kiezen van de beste adviseur is dan veel minder complex.

 3. Een goede voorbereiding met de Woningcheck

  Staat er een meeting met een expert? Zorg dat je goed bent voorbereid. Doorloop eerst de bespaarcheck op verbeterjehuis.nl. Via de adviesmodule op Verbeterjehuis.nl kom je uiteindelijk tot een lijst met energiebesparende maatregelen die passen bij jouw woning en wensen. Inbegrepen zijn de tarieven en de terugverdien-termijnen. Dit is gratis, en vormt een goede basis voor jouw adviesgesprek met de energiecoach in Lambertschaag.

 4. Het energierapport laten opstellen

  Het adviesbureau komt thuis langs en analyseert welke energiebesparingsmaatregelen geschikt zijn voor jouw huis. Op basis van zijn bevindingen stuurt hij een compleet energieplan met de beste energiebesparende maatregelen voor jouw woonruimte. Met betrekking tot de energiemaatregelen bekijk je randzaken zoals de geraamde kosten, de opbrengsten en de uiteindelijke terugverdientijd. Je kunt een afspraak maken om het rapport door te nemen. Op dat moment kan je inhoudelijk net wat meer informatie krijgen.

 5. Gespecialiseerde vakbedrijven inschakelen

  De energiedeskundige heeft slechts beperkte bouwkundige kennis (dan moet je een bouwkundige keuring in Lambertschaag laten uitvoeren). De adviseur adviseert rondom thema’s als verduurzaming en gas- en stroom besparen. Wanneer je deze energiebesparende maatregelen wil laten uitvoeren zal je contacten moeten leggen met andere specialisten. Vraag meerdere offertes op bij isolatie-partijen en erkende installateurs. Vraag of ze bij je aan huis kunnen komen om de woning van dichtbij te bekijken. Het kan handig zijn dat met maatwerkadviesbedrijf hier ook aanwezig is.

Welke energiebesparende maatregelen zijn nuttig voor je woonruimte?

Vergelijk energieadviseurs en bespaar direct op de energiekosten!

Energieadviseur Lambertschaag vergelijken

Het maatwerkadvies energiebesparing moet je laten opstellen door een onafhankelijke energie expert. Het is aan te raden om een specialist uit de regio te zoeken Ze kennen het type woning, en je hebt ook minder hoge reiskosten. In de tabel hieronder tref je bedrijfsnamen en adresgegevens van mogelijke adviseurs die een rapport kunnen opstellen voor woningen in de gemeente Medemblik. Wees er zeker van dat ze in het bezit zijn van het BRL9500-02-certificaat (EPA-certificering). Staat er geen geschikt bedrijf tussen? Bekijk dan ook platform.centraalregistertechniek.nl.

Naam adviesbedrijfStraatnaamPostcodePlaats
GwenergielabelAnjerstraat 341616XGHoogkarspel
Geveke energielabelsPiraat 31671RXMedemblik
EnergiewachtZaadmarkt 51681PDZwaagdijk-Oost
Genie Techni Engineering B.V.Bedrijfsweg 161613DXGrootebroek
Hurenkamp AdviesPutter 161606CMVenhuizen
Namen en adressen van energieadvies bedrijven omgeving Lambertschaag

Uitgelichte experts: meteen een afspraak maken

Wil je meteen een adviseur spreken? In de uitgelichte tabel hieronder kan je kiezen uit energieadviseurs voor maatwerkadvies energiebesparing in Lambertschaag die direct beschikbaar zijn. Kies een van de uitgelichte bedrijven om een contactmoment in te plannen.

Complete lijst met alle energiebesparende maatregelen

Steeds meer mensen willen minder energie gebruiken. Het is moeilijk waar je moet beginnen. Veel mensen worstelen hier mee. En daarvoor is het maatwerkadvies in het leven geroepen. Het biedt een duidelijk plan met verschillende bespaarmogelijkheden. Wil jij graag weten wat je kan verwachten? In het gedeelte hieronder delen we de belangrijkste energiebesparingsmaatregelen voor jouw woning. Op dit platform vind je ook informatie over spouwmuur isoleren.

Top-5 voordelen van een energiezuinige woning in Lambertschaag

 1. Een gunstigere energierekening: een forse besparing op de maandlasten.
 2. Draag bij aan een beter klimaat: door jouw groene keuzes verlaag je jouw CO-2 uitstoot.
 3. Je geniet van een optimaal binnenklimaat: geen tochtige woning meer.
 4. Verhoog je woningwaarde: huizen met energielabel A zijn zeer gewild.
 5. Wonen in een gezonde leefomgeving: altijd een uitstekende luchtkwaliteit.
MaatregelInvestering (gemiddeld)Besparing p/jaar
Isoleren van vloer (meer over woningisolatie)€2290,00€170,00 p/jaar
Hybride warmtepomp€6470,00€705,00 p/jaar
Set van 10 zonnepanelen€5210,00€515,00 p/jaar
Zonneboiler 4 pers. €3030,00€145,00 p/jaar
Infraroodverwarming (per paneel)€430,00€36,00 p/jaar
Inductie kookplaat (lees hier meer tips) €375,00€48,00 p/jaar
Jaarlijkse kosten en besparingen van vergroeningsmaatregelen bij doorsnee huizen (+/- 125 m2).

Maatwerkadvies uitvoeren voor concrete tips!

Zoek beschikbare deskundigen en start vandaag nog

Besparen dankzij woningisolatie

Je energierekening naar beneden brengen? Je huis isoleren in Lambertschaag is onmisbaar om te gaan besparen. Aan de hand van het isoleren van de muur, het dak, en vloer blijft de warmte behouden. De effecten zijn positief: jouw energiekosten gaan meteen flink omlaag, het huis blijft aangenaam warm in de winter, het is milieubewust, je beperkt het geluid van buiten en de woningwaarde neemt toe. Er zijn meerdere subsidies te kiezen. Disclaimer: voor de arbeidskosten rondom isoleren geldt het tijdelijke lage BTW-tarief (9%) Zodoende is de terugverdientijd optimaal.

 • Vloerisolatie (vanaf €26,00 per /m2): verminder temperatuurverschillen tussen vloer en de rest van de ruimte.
 • Dakisolatie (vanaf €50,00per /m2): sterke verbetering van de duurzaamheid van de woning.
 • Gevelisolatie (vanaf €93,50per /m2): warmte van de muur wordt volledig benut.
 • Bodemisolatie (vanaf €22,00per /m2): vermindert het aantal dagen dat een woning te warm of te koud is.
 • Spouwmuurisolatie (vanaf €20,50per /m2): een lange levensduur en relatief goedkoop.
 • Isolatieglas (vanaf €124,50per /m2): HR++ glas is sterker en biedt tevens meer bescherming tegen inbraak.

Uitleg en info over de warmtepomp

De warmtepomp is een duurzame vervanger voor CV-ketel op gas. Het vangt warmte op uit natuurlijke warmtebronnen. De kosten voor gas nemen hierdoor aanzienlijk af. Door het gebruik van een warmtepomp gebruik je meer elektriciteit. Deze hoeveelheid stroom kan opgewekt worden met zonnepanelen. In de warme maanden (juli – september) heeft het systeem ook een koelende werking. Je hebt de keuze uit een volledig elektrische warmtepomp of een hybride model. In het blokje hieronder noemen we aanvullende informatie over de verschillende varianten die er allemaal zijn.

 • All-electric warmtepomp: is een stand-alone verwarmingsinstallatie en pompt warm tapwater door de woning. Je woning kan dan helemaal van het gas los. All-electric is vrij prijzig, en je huis moet eerst heel goed geïsoleerd zijn. Het is vooral geschikt voor nieuwbouw.
 • Hybride warmtepomp Lambertschaag: een relatief goedkoop systeem en kan eenvoudig worden gebruikt in woningen die minder goed geïsoleerd zijn. Werkt samen met de HR-combiketel. Je kunt meer dan 2/3 van het gasgebruik beperken.
 • Lucht-lucht warmtepomp: een buitenunit onttrekt de warmte aan de buitenlucht.
 • Lucht-water warmtepomp: een betrouwbaar en efficiënt systeem, in elk seizoen.
 • Water-water warmtepomp: produceert geen schadelijke gassen zoals koolmonoxide of stikstofoxide.
 • Bodem-water warmtepomp: energiezuinig systeem dat ook passief kan koelen.

Het laten plaatsen van zonnepanelen

Via zonnepanelen wek je zelf groene stroom op. Het is een duurzame keuze en je betaald veel minder voor je stroom. Met een groot subsidie-voordeel, geen BTW en/of een financiering middels groene leningen kan je genieten van een goede terugverdientijd. Het maakt je minder afhankelijk van energieleveranciers zoals Vattenfall, GreenChoice, Engie, Eneco, Budget Energie & Vandebron, Delta, United Consumers, Enegiedirect.nl, Powerpeers. Via de salderingsregeling krijg je een goede vergoeding voor stroom die je teruglevert.

 • Zonnepanelen aanschaffen kan tegenwoordig steeds goedkoper. Een uitgebreide set met zo’n 10 panelen heb je – inclusief montage – al vanaf €5.600 en heb je terugverdiend binnen 6 a 8 jaar.
 • Let goed op de volgende zaken: een goed begaanbaar schuin of plat dak met (voor een goede opbrengst) een zuidelijke oriëntatie. Vermijd zoveel mogelijk schaduw. Daarbij is een stevige dakconstructie ook nodig.
 • Heb je meer zonnestroom productie dan verbruik? Dan lever je terug aan het elektriciteitsnet (salderen).
 • Ga je zonnepanelen in Lambertschaag bestellen? Dan betaal je daarover 0% BTW.

Ervaar het gemak van een zonneboiler

Een zonneboiler bestaat uit de speciale zonnecollector (op het dak) en een voorraad- of opslagvat. Deze installatie genereert warm tapwater om te douchen en te koken. Een ontzettend duurzame manier van water verwarmen. Na de installatie van de zonneboiler realiseer jij een besparing van wel 50% van het gasverbruik om water te verwarmen. Je gebruikt het in combinatie met een warmtepomp of hoog rendement ketel. Het is niet nodig om een vergunning aan te vragen en er is meestal een flinke ISDE subsidie mogelijk.

 • Een zonneboiler voor 4 personen (vat met 150 liter) is al beschikbaar vanaf €3.750 (met installatie).
 • Een zonneboilercombi kan ook de CV ondersteunen bij de verwarming van de woning.
 • De benodigde hoeveelheid ruimte is +/- 2,5 m2 tot 3,5 m2.
 • Ook moet er er plek zijn voor het buffervat (hoogte van 80 tot 165 cm).

Informatie en tips voor infraroodpanelen

Middels elektrische infraroodpanelen kan je heel lokaal verwarmen. Denk aan een werkkamer of in de slaapkamer. De panelen verwarmen niet de lucht, maar specifiek mensen en objecten. Je voelt de stralingswarmte alleen binnen het stralingsgebied. De warmtepanelen zijn een ideale oplossing als bijverwarming. Het biedt vele voordelen: geen verstoring van de luchtcirculatie, een zeer interessant energieverbruik, een moeiteloos installatieproces en ze hebben een heel moderne uitstraling.

 • Infraroodverwarming is ideaal om een korte tijd een ruimte te verwarmen.
 • Bij moderne huizen met zeer goede isolatie kan je met IR-verwarming de hele woning verwarmen (hoofdverwarming).
 • De verwachte prijzen van warmtepanelen zijn afhankelijk van grootte en het vermogen en liggen tussen de €170,00 tot €450,00 per ruimte.

Andere energiebespaartips die je snel kunt toepassen

Los van de energiebesparende maatregelen zijn er nog tientallen energiebespaar adviezen in Lambertschaag. Onderstaand vind je om die reden een lijstje met impactvolle en goedkope verduurzamingsmaatregelen die vrij eenvoudig zijn te integreren.

 • Mechanische ventilatie: ziektekiemen zoals bacteriën, virussen en schimmels worden verwijderd.
 • Ventilatie met warmteterugwinning (WTW): een stil en zuinig systeem waarmee je ook energie bespaart.
 • Waterbesparende douchekop: comfortabel douchen met een lager waterverbruik.
 • Radiatorfolie: warmte reflecteert de kamer in en gaat niet verloren.
 • LED-lampen: LED-verlichting produceert geen ultraviolette straling, wat schadelijk kan zijn voor de ogen.
 • Elektrisch koken: de inductiekookplaat is een goedkoop alternatief voor het gasfornuis.
 • Slimme thermostaat: zelflerend en weet precies wanneer je thuis bent.
 • Energielabel huishoudelijke apparatuur: vervang oude apparaten voor nieuwe A+ label elektrische producten.

Aan de slag met persoonlijk energieadvies in Lambertschaag!

Regel een adviesgesprek en krijg inzicht in hoe je jouw woning duurzamer kunt maken

Energielabel Lambertschaag: wat is dit precies?

Het maatwerkadvies voor energiebesparing bespreekt concrete maatregelen die eenvoudig te realiseren zijn om jouw huis meer duurzaam te maken. Het rapport vertelt ook wat het woning energielabel van je pand is. Het woninglabel geeft aan hoe energiezuinig jouw woning is. In het meest gunstige geval krijg je energielabel A. Heb je op basis van het advies jouw huis verder verduurzaamd? En wil jij wellicht je woning verkopen of kijk je naar mogelijkheden voor een lage hypotheekrente? Dan is het doorgaans noodzakelijk om een nieuw energielabel aan te vragen. Een vakbekwame energie inspecteur inspecteert je huis en analyseert de benodigde gas en elektriciteit om de woning te verwarmen en/of te koelen. Er zijn grote verschillen tussen energielabel A++++, A of een minder duurzame B oplopend tot G.

 • Het label indiceert hoe zuinig een woning verwarmd en gekoeld wordt.
 • Het label is tegenwoordig een verplichting als je je woning wil verkopen.
 • Een perfect energielabel draagt bij aan een hogere woningwaarde. Mogelijk heb je recht op een duurzaamheidskorting op je hypotheekrente.

Verduurzaam je woning met subsidies in Lambertschaag

Praktisch alle huis in Provincie Noord-Holland moeten duurzaamheidsmaatregelen doorvoeren en natuurlijk het liefst zonder gasverbruik kunnen functioneren. Er zijn diverse (ISDE) subsidies en energiebespaarleningen Heb je subsidie nodig? Dan moet je verplicht een maatwerkadvies laten uitvoeren. Onderstaand vind je praktische informatie over de meest actuele subsidieregelingen duurzame energie in Lambertschaag.

 • Isolatie-subsidie: krijg tot maximaal 30% terug van de onkosten voor voor isolatie van ramen, vloer, dak, wanden, gevel.
 • Voor de isolerende werkzaamheden profiteer je van een extra laag BTW tarief (9%).
 • Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE): geschikt voor een warmtepomp, aansluiting op een warmtenet of een zonneboiler in mei 2024.
 • Bij de aanschaf van zonnepanelen betaal je zelfs helemaal geen BTW.
 • Het energieloket gemeente Medemblik heeft mogelijk verschillende individuele subsidieregelingen of gunstige energiebespaarleningen. Via de energiesubsidiewijzer Medemblik zijn alle financiële regelingen na te kijken.

Energiebespaarlening Lambertschaag opzoeken in mei 2024

De meest goedkope wijze om verduurzamingsmaatregelen uit te voeren is door dit zelf te financieren. Beschik je niet over voldoende spaarmiddelen? Probeer dan een lening af te sluiten. De duurzame leningen zijn beschikbaar voor Nederlandse woningbezitters. We vertellen je er graag meer over (ook geldig voor o.a. Benningbroek, De Weere en Sijbekarspel).

 • Energiebespaarlening Warmtefonds: een goedkope lening waarmee huizeneigenaren hun woning kunnen verduurzamen.
 • Duurzaamheidslening van Stimuleringsfonds Volkshuisvesting voor Nederlandse gemeenten (SVn): stimuleringslening interessant voor warmtepompen, vloerisolatie, spouwmuurisolatie, gevelisolatie, dakisolatie, zonnepanelen.
 • Energiebespaarhypotheek: met een maximaal leenplafond van €25.000 voor huiseigenaren die geen gebruik kunnen maken van het bestaande aanbod.
 • Gebouwgebonden financiering (GGF): financiering van de verduurzamingsinvestering wordt aan de woning gekoppeld (helaas nog niet beschikbaar).
 • Duurzame monumenten lening: voor een eigenaar van een rijksmonument die het pand wil verduurzamen (bekijk voorwaarden op de website van de gemeente Medemblik.
 • Laat je hypotheek aanpassen: breid je bestaande financiering uit.

Antwoorden op vragen rondom het thema energie besparen in Lambertschaag

Wat is maatwerkadvies energiebesparing Lambertschaag?

Een energie maatwerkadvies Lambertschaag is een besparingsrapport met suggesties voor het duurzamer maken van een woning die ook terug te vinden zijn in de maatregelenlijst van het Nationaal Warmtefonds. Denk onder andere aan dak-, bodem-, vloer-, gevel of glasisolatie, het vervangen van de CV-ketel voor een warmtepomp of het installeren van zonnepanelen voor eigen energieopwek. Dit adviesrapport geeft per maatregel het kostenplaatje en de geschatte terugverdientijd. Dit persoonlijk energieadvies is noodzakelijk voor alle particuliere huizenbezitters die hun woning gasloos willen gaan verwarmen en daarbij een subsidie willen.

Moet ik verplicht het energierapport hebben?

Ja, je moet een maatwerkadvies laten schrijven indien je de duurzaamheidssubsidie aanvraagt. Ga je jouw woning isoleren met subsidie, of lijkt de investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE) je wel wat voor een zelfstandige full electric warmtepomp of aansluiting op het beschikbare warmtenet? Dan is dit adviesplan vereist. Zonder maatwerkadvies kan je de meeste subsidies niet aanvragen. Ga je energiebesparingsmaatregelen treffen met een groene lening of met spaargeld dat je zelf hebt? Ook dan is het maatwerkadvies beslist iets om te overwegen. Het laat woningeigenaren zien welke maatregelen jouw woning verduurzamen. D.m.v. dit adviesrapport kan je een goede offerte aanvragen met de juiste gegevens.

Wat zijn de verwachte kosten van een energiebesparingsrapport?

De exacte kosten van het advies op maat zijn afhankelijk van het type woning, oppervlakte en de gekozen adviseur. De gemiddelde prijs bedraagt tussen de €220,00 tot €320,00. Voor een doorsnee huis kost het advies op maat ongeveer €245,00. Het is aan te raden om offertes van professionele (BRL9500-02) energieadviseurs in Lambertschaag op te vragen.

Kan een VvE een energiescan laten doen?

Ja, alle Vereniging van Eigenaren (VvE) kunnen in overeenstemming met de leden informatie over het maatwerkadvies energiebesparing opvragen. Op basis daarvan kan men gezamenlijk CO2 besparende maatregelen laten uitvoeren. Bijvoorbeeld met Subsidie energiebesparing eigen huis (SEEH) en Subsidie verduurzamen voor verenigingen van eigenaars (SVVE). De energie-expert maakt een compleet overzicht van het gebouw. Het onderzoeksbureau kijkt samen met bewoners naar de wensen en behoeftes om het wooncomplex duurzamer te maken. De VvE krijgt dan een energieadvies voor de energieprestaties van het pand. Bewoners ontvangen netjes een mail met de verwachte prijzen en het rendement.

Kan ik ook terecht voor maatwerkadvies utiliteitsbouw?

Als eigenaar wil je alles weten over hoe jij de energieprestaties van een bedrijfspand of kantoor kunt upgraden. Het speciale energieprestatieadvies (EPA) is een specialistisch EPA-maatwerkadvies in Lambertschaag voor gebouwen. Het utiliteitsbouw inspectierapport gaat dieper in op de bouwkundige en installatietechnische verbetermaatregelen van een kantoor, bedrijfsgebouw of pand Een verfijnde energieprestatie resulteert in lagere maandelijkse energielasten, een prettig werkklimaat, een gunstigere milieubelasting en een duurzaam imago. De NTA 8800 is een nieuwe manier voor het calculeren van energieprestaties van gebouwen. De Energie Investeringsaftrek (EIA) betekent: een unieke zakelijke subsidieregeling wat voor eigenaren van zakelijk vastgoed een premie geeft voor het energieadvies voor bedrijven en voor het implementeren van de duurzame oplossingen. Ga naar de website van het RVO voor meer info.

Plaats een reactie